Spalier BenchK 112, din lemn masiv de fag cu bara de tractiuni si masa birou

SKU: 5903317830610
Compară

4.195,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 112, din lemn masiv de fag cu bara de tractiuni si masa birou, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Spalierelede perete multifuncționale BenchK se potrivesc perfect într-o casă modernă, birou, sală de sport, studio de fitness sau yoga, centru de reabilitare, cameră de hotel sau orice altă zonă publică.Barele de perete BenchK se îmbină perfect cu aspectul oricărei încăperi datorită designului său elegant și minimalist, acordând prioritate formelor simple, culorilor și texturilor naturale.Acest instrument de exercițiu versatil oferă o oportunitate de antrenament complet pentru greutatea corporală, cu o gamă largă de opțiuni de exerciții – flexia și extensia coloanei vertebrale, mobilitatea articulațiilor, antrenamentul de forță, condiționarea de bază, întindere, picioare, cardio, antrenament TRX și multe altele.Uneori o schimbare de muncă este cea mai bună odihnă. Scara de gimnastică BenchK se poate transforma cu ușurință de la echipament de antrenament sau de joacă la un birou de lucru în câteva secunde. Cine a spus că nu poți avea totul?
Accesorii:Bară de tractiunidin lemn reglabilă, blat.Datorită construcției detașabile a barei de tragere, aceasta poate fi poziționată pe diferite trepte și ajustată la înălțimea utilizatorului.Cu bara de tragere puteți efectua o gamă largă de exerciții de condiționare a nucleului, spatelui și umerilor.Biroul BenchK este realizat din lemn de fag. Blatul de banc este plasat pe bara de tragere și împreună creează un birou elegant și funcțional pentru un copil sau un adult. Biroul este ideal pentru iubitorii de minimalism, deoarece permite economisirea multor spațiu prin combinarea antrenamentului cu zona de lucru.Înălțimea biroului poate fi reglată în funcție de înălțimea utilizatorului.