Spalier BenchK 112+ A204, cu bara de tractiuni si accesorii

SKU: 5903317830627
Compară

4.975,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 112+ A204, din lemn masiv de fag cu bara de tractiuni si accesorii de gimnastica, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Spalierele de perete multifuncționale BenchK se potrivesc perfect într-o casă modernă, birou, sală de sport, studio de fitness sau yoga, centru de reabilitare, cameră de hotel sau orice altă zonă publică.Spalierele de perete BenchK se îmbină perfect cu aspectul oricărei încăperi datorită designului său elegant și minimalist, acordând prioritate formelor simple, culorilor și texturilor naturale.Acest instrument de exercițiu versatil oferă o oportunitate de antrenament complet pentru greutatea corporală, cu o gamă largă de opțiuni de exerciții – flexia și extensia coloanei vertebrale, mobilitatea articulațiilor, antrenamentul de forță, condiționarea de bază, întindere, picioare, cardio, antrenament TRX și multe altele. Pentru cei care cred cu adevărat că exercițiul nu ar trebui să fie ocazional, ci mai degrabă o rutina de zi cu zi.
Accesorii:Bară de tracțiune din lemn reglabilă, bancă, inele de gimnastică și o frânghie de cățărat cu leagăn.Datorită construcției detașabile a barei de tracțiune, aceasta poate fi poziționată pe diferite trepte și ajustată la înălțimea utilizatorului.Cu bara de tracțiune puteți efectua o gamă largă de exerciții de condiționare a nucleului, spatelui și umerilor.Biroul BenchK este realizat din lemn de fag. Blatul de banc este plasat pe bara de tragere și împreună creează un birou elegant și funcțional pentru un copil sau un adult. Biroul este ideal pentru iubitorii de minimalism, deoarece permite economisirea multor spațiu prin combinarea antrenamentului cu zona de lucru.Înălțimea biroului poate fi reglată în funcție de înălțimea utilizatorului.Inelele sunt realizate din placaj de fag și sunt atârnate pe curele negre. Lustruite la perfecțiune, inelele sunt netede și sigure pentru mâini. Curelele sunt echipate cu catarame care permit reglarea rapidă a lungimii, precum și îndepărtarea ușoară. Pe măsură ce copilul crește, inelele pot fi folosite ca curele TRX.Coarda este încurcată manual în secțiunea superioară într-o formă de buclă și asigurată chiar în partea de jos, eliminând nevoia de elemente metalice și plastice. Poate fi folosit pentru alpinism sau ca leagăn.