Politica de retur

Potrivit OUG nr. 34/2014 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Conform legislatiei din Romania puteti returna produsele cumparate de pe aparate-fitness.ro in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

* Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

* Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului, nu se pot returna.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire, impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, certificat de garantie, etc.).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit un produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Pentru returnarea produsului urmati pasii:

– Pasul 1: Se completeaza formularul de retur  

– Pasul 2: Dupa acceptul nostru, se trimite produsul la adresa comunicata prin e-mail. In pachet trebuie sa puneti o copie a facturii fiscale.

Deteriorarea produselor duce la refuzarea returului.

Lipsa ambalajului original duce la scaderea valorii produsului!

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea/lipsa ambalajului original face imposibila vanzarea produsului ca nou. Asadar, returnarea sumei platite nu se va face integral ci vor fi retinute costurile de readucere a produselor la starea in care au fost livrate.
Suma retinuta depinde de valoarea si tipul produsului si este cuprinsa intre  10% si 50% din valoarea initiala a produsului. Suma retinuta va fi comunicata catre client la receptionarea produselor.

Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de catre cumparator.

In cazul in care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricatie sau deteriorari in timpul transportului va rugam sa ne contactati in maxim 24 de ore de la primirea coletului la numarul de telefon: 0740 957 370.

Produsul poate fi returnat prin orice firma de curierat doriti (clientul plateste costul transportului de retur).

Nu se accepta la retur:

– Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare

– Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

– Produsele care prezinta urme de montaj

– Coletele care au fost trimise cu plata ramburs la noi, exceptie facand cazul in care DAISY MADA SRL a acceptat sa suporte costurile de retur.

Nerespectarea conditiilor de retur poate duce la refuzarea coletului si implicit refuzarea returului.

Rambursarea banilor

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea contravalorii produsului se va returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea produsului in depozitul nostru, prin transfer bancar sau prin alta metoda stabilita de comun acord.

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul solicitate in formularul de retur.

ATENTIE – Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei/societatii pe numele careia s-a eliberat factura!

Pentru orice probleme legate de comanda dumneavoastra va rugam sa ne contactati.