Garanții

Toate produsele comercializate de catre DAISY MADA SRL (Aparate-Fitness.ro) beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator si verificate de catre DAISY MADA SRL.

Produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa comunicata prin e-mail. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat si de o copie dupa factura. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului. Consultati politica de retur inainte de returnarea unui produs.

Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul DAISY MADA SRL si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, companiei de curierat (pe baza documentului de transport) sau pana in momentul in care DAISY MADA SRL notifica clientul prin email sau fax. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresa, prin curierat rapid.