Spalier BenchK 212B+A076, cu bara de tractiuni,masa si accesorii gimnastica

SKU: 5903317830962
Compară

4.925,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 212B+A076, din lemn masiv de fag cu bara de tractiuni,masa si accesorii gimnastica, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Inspirat de scara suedeză clasică din lemn și combinat cu oțel acoperit cu pulbere mat. Completați orice interior cu mobilier sport multifuncțional, care este atât practic, cât și plăcut pentru ochi.Spalierele de perete multifuncționale BenchK se potrivesc perfect într-o casă modernă, birou, sală de sport, studio de fitness sau yoga, centru de reabilitare, cameră de hotel sau orice altă zonă publică.Acest instrument de exerciții versatil oferă un antrenament complet cu greutatea corporală, cu o gamă largă de opțiuni de exerciții – flexia și extensia coloanei vertebrale, mobilitate articulară, antrenament de forță, condiționare de bază, întindere, picioare, cardio, antrenament TRX și multe altele.
Accesorii:Bară de tracțiune din lemn reglabilă, inele de gimnastică și o frânghie de cățărat cu leagăn și birouDatorită construcției detașabile a barei de tragere, aceasta poate fi poziționată pe diferite trepte și ajustată la înălțimea utilizatorului.Cu bara de tragere puteți efectua o gamă largă de exerciții de condiționare a nucleului, spatelui și umerilor.De asemenea, permite efectuarea de intinderi a coloanei vertebrale, antrenament de mobilitate si rezistenta, atunci cand i se ataseaza curele sau benzi de rezistenta.Fabricat din lemn de fag, blatul este așezat pe bara de tragere și împreună creează un birou elegant și funcțional pentru un copil sau un adult. Biroul este ideal pentru iubitorii de minimalism, deoarece permite economisirea multor spațiu prin combinarea antrenamentului cu zona de lucru.Înălțimea biroului poate fi reglată în funcție de înălțimea utilizatorului.Inelele sunt realizate din placaj de fag și sunt atârnate pe curele negre. Lustruite la perfecțiune, inelele sunt netede și sigure pentru mâini. Curelele sunt echipate cu catarame care permit reglarea rapidă a lungimii, precum și îndepărtarea ușoară. Pe măsură ce copilul crește, inelele pot fi folosite ca o curea TRX.Coarda este încurcată manual în secțiunea superioară într-o formă de buclă și asigurată chiar în partea de jos, eliminând nevoia de elemente metalice și plastice. Poate fi folosit pentru alpinism sau ca leagăn.