Spalier BenchK 232B, cu bara de tractiuni convertibila si 6 manere

SKU: 5905090888048
Compară

6.575,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 232B, cu bara de tractiuni convertibila din otel si 6 manere, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Barele de perete multifuncționale BenchK vă permit să aveți grijă de sănătatea și fitness-ul dvs. în orice moment, fără a părăsi casa. Proiectat pentru a rezista zeci de ani și pentru a aduce în spațiul dvs. nu doar varietate de exerciții, ci și estetică atemporală. Echilibrul perfect între confort, funcționalitate și aspect.Barele de perete BenchK se potrivesc perfect într-o locuință modernă, dar respectă și standardele UE de siguranță pentru echipamentele profesionale de gimnastică. Sunt certificate pentru utilizare în instituții publice, inclusiv săli de sport profesionale, centre de antrenament al forțelor armate, hoteluri, școli, spitale și multe altele.Acest echipament multifuncțional care economisește spațiu nu este ascuns în spatele camerei. Ajută la menținerea unui corp puternic și flexibil și, cel mai important, a coloanei vertebrale sănătoase, care este o piatră de temelie pentru longevitate și energie ridicată.Pentru cei care cred cu adevărat că îngrijirea sănătății și bunăstării dumneavoastră ar trebui să fie o prioritate.
Accesorii:Bară de tracțiune din oțel reglabilă cu 6 manere, care poate fi folosită ca suport pentru mreană, bară de scufundare cu suport pentru spateBara de tragere are cârlige căptușite cu pâslă pentru a preveni marcarea treptelor din lemn. Datorită construcției sale detașabile, bara de tragere poate fi poziționată pe diferite trepte și ajustată la înălțimea utilizatorului. Bara de tragere are șase mânere anti-alunecare, ceea ce permite o gamă largă de tipuri diferite de trageri, precum și exerciții de condiționare a miezului, spatelui și umerilor.Când este rotit cu 90 de grade, poate fi folosit ca suport pentru mreană.Cotierele stației cu bară de scufundare și suportul pentru spate sunt realizate din spumă poliuretanică integrală. Acest lucru le garantează durabilitatea, ușurința de curățare și aspectul modern.Atât bara de scufundare, cât și bara de tragere pot fi ajustate la înălțimea utilizatorului sau pot fi îndepărtate complet, dacă este necesar.