Spalier BenchK 211W, din lemn masiv de fag cu bara de tractiuni

SKU: 5903317830702
Compară

4.275,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 211W, din lemn masiv de fag cu bara de tractiuni, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Când designul este făcut corect, nu trebuie să alegeți între estetică și funcționalitate. Aceste bare de perete se pot potrivi perfect în orice interior datorită amestecului contrastant bine gândit de oțel mat cu lemn de fag. Nu este nevoie să-l ascundeți în garaj.Barele de perete BenchK se potrivesc perfect într-o locuință modernă, dar respectă și standardele UE de siguranță pentru echipamentele profesionale de gimnastică. Sunt certificate pentru utilizare în instituții publice, inclusiv săli de sport profesionale, centre de antrenament al forțelor armate, hoteluri, școli, spitale și multe altele.Acest echipament multifuncțional care economisește spațiu va fi util pentru antrenamentul cu greutatea corporală de toate tipurile, fie că este vorba de forță, mobilitate, condiționare, flexia și extensia coloanei vertebrale sau întindere.
Suplimente:Bară de tragere din lemn reglabilăDatorită construcției detașabile a barei de tragere, aceasta poate fi poziționată pe diferite trepte și ajustată la înălțimea utilizatorului.Cu bara de tragere puteți efectua o gamă largă de exerciții de condiționare a nucleului, spatelui și umerilor.De asemenea, permite efectuarea de intinderi a coloanei vertebrale, antrenament de mobilitate si rezistenta, atunci cand i se ataseaza curele sau benzi de rezistenta.Pentru a profita la maximum, asociați-l cu un blat BenchK (nu este inclus), pentru a crea fie un birou de lucru în picioare, fie în picioare și pentru a economisi și mai mult spațiu în zona dvs. de zi.