Spalier BenchK 111+ A204, cu bara de tractiuni si accesorii

SKU: 5903317830276
Compară

4.145,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 111+ A204, din lemn masiv de fag cu bara de tractiuni si accesorii de gimnastica, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Spalierele de perete BenchK nu trec niciodată neobservate. Când sunt așezate lângă pat, îți amintesc de ritualurile tale de dimineață; langa zona de lucru – pentru a face pauze active, langa aparatul de cafea – pentru a amesteca munca si placerea, in facilitatile publice – pentru a profita la maximum de timpul inactiv.Cu barele de perete BenchK există timp pentru orice – pentru a lucra la visele tale și pentru a-ți trăi „timpul meu” și timpul familiei. Spalierele de perete BenchK sunt concepute pentru a fi tovarășul tău de viață.Acest instrument de exercițiu versatil oferă o oportunitate de antrenament complet pentru greutatea corporală, cu o gamă largă de opțiuni de exerciții – flexia și extensia coloanei vertebrale, mobilitatea articulațiilor, antrenamentul de forță, condiționarea de bază, întindere, picioare, cardio, antrenament TRX și multe altele. Pentru cei care cred cu adevărat că exercițiul nu ar trebui să fie ocazional, ci mai degrabă o rutina de zi cu zi.
Accesorii:Bară de tracțiune din lemn, reglabilă, inele de gimnastică și o frânghie de cățărat cu leagăn.Datorită construcției detașabile a barei de tragere, aceasta poate fi poziționată pe diferite trepte și ajustată la înălțimea utilizatorului.Cu bara de tracțiune puteți efectua o gamă largă de exerciții de condiționare a nucleului, spatelui și umerilor.Pentru a profita la maximum, asociați-l cu un masa BenchK (nu este inclus), pentru a crea un birou de lucru și pentru a economisi mai mult spațiu în zona dvs. de zi.Inelele sunt realizate din placaj de fag și sunt atârnate pe curele negre. Lustruite la perfecțiune, inelele sunt netede și sigure pentru mâini. Curelele sunt echipate cu catarame care permit reglarea rapidă a lungimii, precum și îndepărtarea ușoară. Pe măsură ce copilul crește, inelele pot fi folosite ca curele TRX.Coarda este încurcată manual în secțiunea superioară într-o formă de buclă și asigurată chiar în partea de jos, eliminând nevoia de elemente metalice și plastice. Poate fi folosit pentru alpinism sau ca leagăn.