Spalier BenchK 211B+A076, cu bara de tractiuni si accesorii gimnastica

SKU: 5903317830177
Compară

4.095,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 211B+A076, din lemn masiv de fag cu bara de tractiuni si accesorii gimnastica, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Inspirat de scara suedeză clasică din lemn și combinat cu oțel acoperit cu pulbere mat. Completați orice interior cu mobilier sport multifuncțional, care este atât practic, cât și plăcut pentru ochi.Spalierele de perete BenchK se potrivesc perfect într-o locuință modernă, dar respectă și standardele UE de siguranță pentru echipamentele profesionale de gimnastică. Sunt certificate pentru utilizare în instituții publice, inclusiv săli de sport profesionale, centre de antrenament al forțelor armate, hoteluri, școli, spitale și multe altele.Acest echipament multifuncțional care economisește spațiu va fi util pentru antrenamentul cu greutatea corporală de toate tipurile, fie că este vorba de forță, mobilitate, condiționare, flexia și extensia coloanei vertebrale sau întindere.
Accesorii:Bară de tracțiuni din lemn reglabilă, inele de gimnastică și o frânghie de cățărat cu leagănDatorită construcției detașabile a barei de tragere, aceasta poate fi poziționată pe diferite trepte și ajustată la înălțimea utilizatorului.Cu bara de tragere puteți efectua o gamă largă de exerciții de condiționare a nucleului, spatelui și umerilor.De asemenea, permite efectuarea de intinderi a coloanei vertebrale, antrenament de mobilitate si rezistenta, atunci cand i se ataseaza curele sau benzi de rezistenta.Pentru a profita la maximum, asociați-l cu un blat BenchK (nu este inclus), pentru a crea fie un birou de lucru în picioare, fie în picioare și pentru a economisi și mai mult spațiu în zona dvs. de zi.Inelele sunt realizate din placaj de fag și sunt atârnate pe curele negre. Lustruite la perfecțiune, inelele sunt netede și sigure pentru mâini. Curelele sunt echipate cu catarame care permit reglarea rapidă a lungimii, precum și îndepărtarea ușoară. Pe măsură ce copilul crește, inelele pot fi folosite ca o curea TRX.Coarda este încurcată manual în secțiunea superioară într-o formă de buclă și asigurată chiar în partea de jos, eliminând nevoia de elemente metalice și plastice. Poate fi folosit pentru alpinism sau ca leagăn.