-2.667,00 lei

inSPORTline Stepper Avalor ST

Stepper profesional, control electronic, sistem de franare magnetic, cadru stabil, o multitudine de programe, design futurist.

Compară

Prețul inițial a fost: 13.334,00 lei.Prețul curent este: 10.667,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Stepper-ul inSPORTline Avalor ST este un stepper profesional destinat dezvoltarii musculaturii coapselor si feselor. Structura solida, greutatea maxima admisa de 150 kg, sistemul de franare magnetic asigura o durata lunga de utilizare a produsului, in timp ce inaltimea pasului de 26 cm garanteaza un antrenament eficient. Pedalele mari, anti-alunecare si cele 2 perechi de manere (dintre care 1 este ajustabila) ofera un nivel inalt de siguranta. Manerele fixe sunt prevazute cu senzori pentru masararea pulsului. Dintre caracteristicile utile ale stepperului fac parte si: rotile de transport, sistemul de nivelare a suprafetei, suportul pentru tableta si suportul pentru sticla de apa.

Stepper-ul inSPORTline Avalor ST are un calculatorul cu un ecran mare, usor de citit si intuitiv. Utilizatorul poate alege dintre 19 programe de antrenament(12 presetate si 4 programe utilizator) si va aprecia cu siguranta programul HRC(program care ajusteaza automat nivelul de rezistenta in functie de ritmul cardiac) si WATT(program de performanta). Pulsul poate fi masarat cu ajutorul senzorilor de puls din manere sau centurai de piept incluse. Datorita caracteristicilor mentionate, Stepper-ul inSPORTline Avalor ST este potrivit atat pentru uz casnic (chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori), cat si pentru utilizare in cluburi fitness si hoteluri.

Iar daca preferati schiul cross-country sau doar cautati o bicicleta eliptica in acelasi stil de design, va recomandam Bicicleta eliptica inSPORTline Avalor ST.


Specificatii cheie:

  • Stepper profesional cu volanta frontala
  • Sistem de franare fiabil cu durata de viata mare
  • Control electronic
  • O multitudine de programe
  • Display usor de citit retroiluminat
  • Control intuitiv
  • Posibilitate de redare muzica si incarcare prin USB
  • Program WATT: aparatul mareste sau scade nivelul de rezistenta ca sa mentina utilizatorul la nivelul tinta setat (exemplu, mareste nivelul de rezistenta cand scade candenta de pedalare)
  • Computerul afiseaza: timpul, nivelul de rezistenta, distanta, caloriile arse, performanta (WATT), viteza, rotatile pe minut (RPM), ritmul cardiac

Specificatii tehnice:

Greutate volanta

8kg

Ajustare rezistenta

Electronic

Niveluri de rezistenta

20

Inaltime pas

26.4cm

Numarul de programe

19

Programe presetate

12

Programe utilizator

4

Program HRC

Da

Program WATT

Da

Program manual

Da

Senzori de puls

Da

Suport tableta

Da

Suport sticla de apa

Da

Receptor curea de piept

Da

Curea de piept inclusa

Da

Roti de transport

Da

Sistem ajustare suprafata inegala

Da

Dimensiuni

Inaltime-178 x latime-88 x lungime-166cm

Inaltimea maxima a utilizatorului

Fara restrictii

Limita de greutate utilizator

150kg

Greutate produs

114.5kg

Sistem de franare

Magnetic

Alimentare

220V, 230V

Categoria

SC (EN957)

Uz

Comercial, club de fitness, casnic