-14.188,00 lei

inSPORTline Stairmasaer ProfiStair

Alternativa profesionala la stepper, materiale durabile, motor pe curent alternativ fiabil, control electronic, ecran usor de citit, operare intuitiva.

Compară

Prețul inițial a fost: 70.939,00 lei.Prețul curent este: 56.751,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Stepper-ul inSPORTline Stairmasaer ProfiStair este un aparat cardio profesional, perfect pentru antrenarea musculaturii coapselor si feselor, imbunatatind conditia fizica a utilizatorului. Greutatea de 231 kg a produsului si cadrul solid confera durabilitate inalta produsului. Motorul AC asigura functionarea silentioasa a stepperului. Aparatul suporta o greutate maxima de pana la 180 kg. Manerele, suprafata aderenta a scarilor si optiunea de oprire in caz de urgenta, ofera un antrenament sigur. Aparatul este echipat cu 2 suporturi pentru sticla de apa, 4 roti de transport, suport pentru tableta/carte si ventilator. Toate functiile sunt controlate electronic, inclusiv viteza. Viteza este data de numarul de scari parcurse pe minut (interval cuprins intre 20-140 scari/minut). Utilizatorul poate alege dintre cele 20 niveluri de dificultate. Fiecare scara are inaltimea de 19 cm, latimea de 53 cm, si adancimea de 24.6 cm.

Stepper-ul inSPORTline Stairmasaer ProfiStair are un afisaj usor de citit, intuitiv, pe care puteti urmari toate informatiile importante: nivel de rezistenta, calorii arse, timp, distanta, ritm cardiac si diagrama grafica de rezistenta. Ritmul cardiac este masarat fie prin senzorii incorporati, fie printr-o centura toracica. Utilizatorul poate alege din pana la 10 programe: pornire rapida, 3 programe de obiectiv (timp, distanta, calorii arse), 2 programe de ritm cardiac (nivel TF – TF, interval TF), program aleator, program nivel si program interval viteza un program manual este obligatoriu. Panoul de control are un slot de incarcare USB.


Atribute cheie:

  • Stepper profesional
  • Simuleaza mersul pe scari 20 de nivele de rezistenta
  • Structura stabila si motor fiabil
  • Manere pentru o siguranta mai buna
  • Suprafata antiderapanta
  • Display retroiluminat usor de citit, control intuitiv
  • Program HRC: acest aparat poate mari sau scadea nivelul de rezistenta pentru a va mentine ritmul cardiac in zona optima
  • Computerul afiseaza: nivelul de rezistenta, calorii arse, timp, distanta, viteza, ritm cardiac, diagrama rezistenta

Specificatii tehnice:

Limita de greutate

180kg

Numarul minim de trepte

3

Numarul de nivele de rezistenta

20

Numarul de programe

10

Viteza

20 – 140 trepte pe minut

Inaltime trepte

19cm

Latime treapta

24.6cm

Lungime treapta

53cm

Receptor curea de piept

Da

Curea de piept inclusa

Nu

Suport de sticla de apa

Da

Roti de transport

Da

Dimensiuni

Inaltime-214cm x latime-100 cm x lungime-156 cm

Greutate produs

231kg

Motor

AC 2.0 HP

Alimentare

220-240V

Categoria

S (EN957)

Uz

Comercial, casnic, club de fitness