Set de gantere si haltere reglabile 55kg STC55 HMS

SKU: 23238

STC55 HMS este un set de doua gantere cu o sarcina interschimbabila, o bara lunga rasucita, o bara rupta si posibilitatea de a combina doua gantere scurte intr-una medie. O multime de configuratii, o multime de posibilitati de antrenament si toate acestea intr-o singura cutie.

Compară

1.678,00 lei TVA inclus

16 în stoc

Compară

Descriere

Haltera cu sarcina interschimbabila este un clasic si o necesitate pentru fiecare sala de gimnastica de acasa. In combinatie cu ganterele, ofera nenumarate posibilitati de exercitii.

Otelul cromat de inalta calitate garanteaza o durabilitate ridicata, ceea ce inseamna ca echipamentul poate fi utilizat ani de zile. Clemele, precum si diametrul perfect adaptat al gaurilor placilor, faciliteaza schimbarea sarcinii si, in acelasi timp, o pozitionare sigura si stabila pe bara. Clemele sunt filetate, dar au o ranforsare suplimentara sub forma unui surub. Datorita acestui fapt, sarcina nu se misca in niciun fel in timpul exercitiului.

Setul include doua manere scurte, o manere lunga rasucita, o manere rupta, o manere medie, care este formata prin combinarea a doua manere scurte, opt cleme si un total de 20 de placi de incarcare. Intregul set este continut intr-o valiza convenabila. Greutatea totala a setului este de 55 kg, astfel incat, pentru un transport mai usor, valiza are roti, ceea ce ajuta la deplasarea cu echipamentul.

Combinatia de gantere cu manere va permite sa efectuati o pregatire cuprinzatoare a fiecarui grup muscular. Practicand cu gantere, ne vom dezvolta forta si rezistenta, ganterele vor introduce un element de instabilitate care va permite angajarea mai puternica a muschilor stabilizatori. Folosind o bara sparta si una medie, ne vom angaja muschii in unghiuri diferite, ceea ce va face ca antrenamentul sa fie mai eficient. Facand exercitii in acest fel, ne vom construi cu usurinta muschi de otel si o silueta ideala.

Produsul este potrivit atat pentru utilizatorii avansati, cat si pentru cei incepatori. Incepeti sa va antrenati astazi, STC55 HMS este alegerea perfecta pentru sala de gimnastica de acasa.


Specificatie tehnica:

Material: otel cromat,
Dimensiunile gatului scurt:
Lungime: 35 cm
Diametru: 24 mm
Diametrul manerului: 30 mm
Lungimea grifonului drept mediu: 72 cm
Dimensiunile grifonului lung si drept:
Lungime: 75 (o parte) / 151,3 cm
Diametru: 24 mm
Diametrul manerului: 24 mm
Dimensiunile grifonului rupt:
Lungime: 127 cm
Diametru: 24 mm
Diametrul manerului: 25 mm
Dimensiunile placilor:
5 kg – 19,3 x 2,8 cm
2,5 kg – 14,5 x 2,4 cm
1,25 kg – 11,8 x 1,9 cm
0,5 kg – 9,5 x 1,3 cm
Greutatea gatului scurt: 1,1 kg
Greutatea halterei lungi si drepte: 2,5 (o parte) / 5,4 kg
Greutatea manerelor drepte medii: 2,4 kg
Greutatea grifonului rupt: 4,9 kg
Greutatea clemei: 189 g
Greutatea totala a setului: 55 kg
Setul include:
Grifon scurt x 2
Grifon lung rasucit x 1
Grifon rupt
Grifon mediu rasucit
Farfurii 5 kg – 4
Placi 2,5 kg x 4
Placi 1,25 kg x 6
Placute 0,5 kg x 6
Cleme x 8

Utilizare: uz casnic