-375,00 lei

SET DE GANTERE 30 KG HMS BARBELL

SKU: 10031107

O haltera cu o sarcina interschimbabila este un clasic si o necesitate pentru fiecare sala de gimnastica de acasa. Nu ar trebui sa lipseasca SGG30 BAR HMS, care este un set de doua haltere din fonta, care pot fi, de asemenea, imbinate pentru a forma o haltera.

Compară

1.500,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Fierul turnat de inalta calitate garanteaza o durabilitate ridicata si, prin urmare, posibilitatea de a utiliza echipamentul timp de ani de zile. In plus, placile sunt acoperite cu cauciuc, care le protejeaza suplimentar si, in acelasi timp, amortizeaza eventualele impacturi. Clemele si diametrul perfect adaptat al gaurilor placilor faciliteaza schimbarea sarcinii si, in acelasi timp, asigura o pozitionare sigura si constanta pe bara. Clemele sunt filetate, dar au o ranforsare suplimentara sub forma unui surub. Datorita acestui fapt, sarcina nu se misca in niciun fel in timpul antrenamentului.

Datorita unei extensii speciale, este posibil sa se uneasca doua manere scurte intr-unul lung. Aceasta solutie inovatoare extinde semnificativ gama de posibilitati de exercitii fizice. Acest lucru se datoreaza faptului ca obtinem o haltera, cu care putem efectua exercitii care sunt imposibile sau nu sunt convenabile pentru a le efectua cu gantere. Hotarand asupra unui singur produs, de fapt, obtinem doua. Extensia are gauri, datorita carora avem posibilitatea de a strange un surub suplimentar, pentru o siguranta suplimentara si o pozitionare stabila.

Setul include doua manere, patru cleme, conectarea a doua manere si un total de 16 placi de incarcare.

Produsul este potrivit atat pentru utilizatorii avansati, cat si pentru cei incepatori. Incepeti sa faceti exercitii fizice astazi, SGG30 BAR HMS este alegerea perfecta pentru sala de sport de acasa.


Specificatie tehnica:

Material: fonta, otel nichelat, cauciuc
Dimensiunile manerului:
Lungime: 38 cm
Diametru: 24 mm
Diametrul manerului: 33 mm
Dimensiuni comune:
Lungime: 29,3 cm
Diametru: 30 cm
Diametrul manerului: 38 cm
Dimensiunile placilor:
2,5 kg – 15,5 x 3 cm
1,25 kg – 12,5 x 2,2 cm
0,5 kg – 10,3 x 1,8 cm
Greutatea manerelor: 1,1 kg
Greutatea clemei: 0,2 kg
Greutatea totala a setului: 30 kg
Setul include:
Grifon scurt x 2
Combinatie x 1
Placi 2,5 kg x 8
Discuri 1,25 kg x 4
Discuri 0,5 kg x 4
Cleme x 4

Utilizare: casnica