-69,00 lei

Sac de antrenament HMS WBF25 25kg

HMS
SKU: 17-63-006

HMS WBF 25 este un sac de antrenament confectionat din piele ecologica si umplut cu nisip cu o greutate de 25kg cea ce il face perfect pentru antrenamentele de forta.

Compară

Prețul inițial a fost: 505,00 lei.Prețul curent este: 436,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Sac de antrenament HMS WBF25 25kg este un dispozitiv care va permite sa va consolidati forta si sa va imbunatatiti densitatea musculara. Exercitile cu un sac de antrenamet va permit sa folositi mai multe grupe musculare in acelasi in timpul unui singur exercitiu, sa va imbunatatiti conditia fizica. Un alt mare avantaj al exercitiilor cu sacul de antrenament este o imbunatatire semnificativa a fortei de prindere si o crestere a gamei de miscare.

Sac de antrenament HMS WBF25 25kg este un dispozitiv de exercitii versatil. Forma sa inseamna ca poate fi apucat in moduri diferite si astfel antreneaza diferite grupe musculare. Tipul de exercitii depinde de nivelul de pregatire a utilizatorului.

Sac de antrenament HMS WBF25 25kg este umplut cu nisip, datorita carora sunt rezistente la deformare, iar greutatea este distribuita uniform.


Specificatii tehnice:

  • Material: piele ecologica
  • Umplutura: nisip
  • Dimensiuni: L 73 x l 19 x h 48 cm
  • Uz: casnic