Sac Antrenament cu Apa inSPORTline Tansare M

Sac Antrenament multifunctional, umplut cu apa, 4 manere solide permit o varietate de exercitii, materiale durabile, potrivite pentru antrenament de tip cardio si circuit.
Compară

378,00 lei TVA inclus

19 în stoc

Compară

Descriere

Sacul de Antrenament cu Apa inSPORTline Tansare M ste un accesoriu perfect pentru exercitii fizice. Spre deosebire de alti saci, acesta nu este umplut cu nisip sau paie, ci cu apa. Ca rezultat, puteti goli cu grija sacul si il puteti transporta. Acest sac de exercitiu ajuta la imbunatatirea fortei, vitezei, rezistentei, dinamicii si puterii. Este atat de versatil incat este utilizata atat de profesionisti, cat si de sportivi amatori. In timpul antrenamentului, apa din sac se misca dintr-o parte in alta, schimband constant centrul de greutate, fortandu-va astfel sa va angajati muschii stabilizatori si sa faceti antrenamentul mai eficient.

Sacul de Antrenament cu Apa inSPORTline Tansare M este fabricat din PVC extrem de solid, cu perete puternic. Supapa de inchidere cu capac si snur de siguranta este utilizata pentru umplerea / golirea sacului. Cele 4 manere neopren solide va permit sa faceti tot felul de exercitii.


Descriere tehnica:

Sac antrenament cu apa
Accesoriu eficient pentru exercitii pentru imbunatatirea fortei, dinamicii si puterii
4 manere solide permit o varietate de exercitii
Material durabil
Cusaturi puternice
Usor de umplut / evacuare folosind ventilul de inchidere cu capac
Supapa de alimentare este prevazuta cu snur de siguranta
Greutate goala: 1,4 kg
Greutate maxima: 41,4 kg (40 litri de apa)
Diametru: 25cm
Lungime: 85cm
Material sac: PVC
Materialul manerului: neopren
Umplerea: apa