Spalier BenchK 711W, din lemn fag cu bara de tractiune reglabila

SKU: 5903317830955
Compară

3.525,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 711W, din lemn fag cu bara de tractiune reglabila, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Când designul este făcut corect, nu trebuie să alegeți între estetică și funcționalitate. Aceste spaliere de perete se pot potrivi perfect în orice interior datorită unui amestec bine gândit de oțel mat cu lemn de fag. Nu este nevoie să-l ascundeți în garaj.Spalierele de perete multifuncționale BenchK se potrivesc perfect într-o casă modernă, birou, sală de sport, studio de fitness sau yoga, centru de reabilitare, cameră de hotel sau orice altă zonă publică.Acest instrument de exerciții versatil oferă un antrenament complet cu greutatea corporală, cu o gamă largă de opțiuni de exerciții – flexia și extensia coloanei vertebrale, mobilitate articulară, antrenament de forță, condiționare de bază, întindere, picioare, cardio, antrenament TRX și multe altele.
Accesorii:Bară de tractiune din lemn reglabilă.Datorită construcției detașabile a barei de tragere, aceasta poate fi poziționată pe diferite trepte și ajustată la înălțimea utilizatorului.Puteți efectua o gamă largă de exerciții de condiționare de bază, spate și umeri.De asemenea, permite efectuarea de intinderi a coloanei vertebrale, antrenament de mobilitate si rezistenta, atunci cand i se ataseaza curele sau benzi de rezistenta.Înălțimi și unghiuri diferite ale treptelor din lemn vă permit să reglați intensitatea întinderilor, precum și rezistența și tensiunea pe care doriți să le aplicați în funcție de nevoile corpului dumneavoastră.Pentru a profita la maximum, asociați-l cu un blat BenchK (nu este inclus), pentru a crea fie un birou de lucru în picioare, fie în picioare și pentru a economisi și mai mult spațiu în zona dvs. de zi.