Spalier BenchK 731B, cu bara de tractiune convertibila din otel cu 6 manere

SKU: 5903317830481
Compară

4.495,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 731B, cu bara de tractiune convertibila din otel cu 6 manere, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Echipament multifuncțional care economisește spațiu, cu un design inovator și elegant. Va fi util pentru antrenamentul cu greutatea corporală de toate tipurile, fie că este vorba de forță, rezistență, mobilitate sau întindere.Spalierele de perete BenchK se potrivesc perfect într-o locuință modernă, dar respectă și standardele UE de siguranță pentru echipamentele profesionale de gimnastică. Sunt certificate pentru utilizare în instituții publice, inclusiv săli de sport profesionale, centre de antrenament al forțelor armate, hoteluri, școli, spitale și multe altele.
Accesorii:Bară de tractiune din oțel reglabilă cu 6 mânere, care poate fi folosită ca suport pentru spate.Bara de tractiune are cârlige căptușite cu pâslă pentru a preveni marcarea treptelor din lemn. Datorită construcției sale detașabile, bara de tragere poate fi poziționată pe diferite trepte și ajustată la înălțimea utilizatorului. Bara de tragere are șase mânere anti-alunecare, ceea ce permite o gamă largă de tipuri diferite de trageri, precum și exerciții de condiționare a miezului, spatelui și umerilor.Când este rotit cu 90 de grade, poate fi folosit ca suport pentru spate.