Banda de alergare semiprofesionala, TR5500iM, LifeSpan Fitness

SKU: TR5500iM
Compară

13.638,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Banda de alergare semiprofesionala TR5500iM este versiunea imbunatatita si mai avansata a benzii de alergare LifeSpan TR5500iT. LifeSpan TR5500iM are un ecran tactil color supradimensionat de 10″ (25 cm), comparativ cu cel al TR3000iT (7″, 17 cm). Din acest motiv, va puteti verifica rezultatele antrenamentului si programele de divertisment mai bine. Posibilitatea de a vizualiza statisticile de antrenament in trei ferestre diferite (vizualizare grafica, vizualizare contor si vizualizare pista), va ajuta sa urmariti rezultatele antrenamentului si obiectivele de antrenament.
EXCLUSIV pentru acest model este functia inovatoare de „screen mirroring”, cu care va puteti sincroniza smartphone-ul cu afisajul monitorului benzii de alergare. Astfel, ecranul smartphone-ului dumneavoastra va arata aceleasi informatii ca si afisajul si invers. Un mare plus in acest sens este ca acum puteti vizualiza rezultatele antrenamentului simultan pe smartphone si pe afișaj. Nu trebuie sa descarcati mai intai statisticile de antrenament de pe monitor pe smartphone. De asemenea, puteti vizualiza serialul preferat direct pe ecranul benzii de alergare si puteti accesa aplicatii precum YouTube, Netflix si Spotify.
Antrenament intensiv cu TR5500iM
Antreneaza-te ca un profesionist cu banda de alergare LifeSpan Fitness TR5500iM si distreaza-te cu peste 50 de programe de antrenament. Cu declinatia de -2 la sau inclinatia de 13%, vei observa cat de usor si rapid vei antrena muschii si vei pierde in greutate. TR5500iM este perfecta atat pentru incepatori, cat si pentru sportivii avansati, deoarece poti merge foarte incet, cu o viteza minima de 0,8 km/h sau poti alerga cu nu mai putin de 22 km/h. Indiferent de nivelul tau de fitness, antrenamentul tau va fi intotdeauna o provocare.
Afisarea rezultatelor antrenamentului si conexiune Bluetooth
Banda de alergare TR5500iM are o consola cu ecran tactil de 10 inchi (25 cm) cu trei afisaje diferite pentru a vizualiza rezultatele antrenamentului. Puteti urmari timpul de antrenament, caloriile arse pe ora, distanta, pasii totali si pasii pe minut, frecventa cardiaca, viteza, nivelul de inclinare/declinare, ritmul, turele totale si timpul partial si modificarea cotei in vizualizarea grafica, vizualizarea ecartamentului sau vizualizarea traseului. Datorita Bluetooth-ului incorporat, puteti conecta banda de alergare la smartphone si puteti vizualiza rezultatele antrenamentului pe smartphone. De asemenea, puteti utiliza Bluetooth pentru a reda muzica si sunet de pe telefon.
Banda de alergare pentru fitness acasa sau la sala
Banda de alergare LifeSpan Fitness TR5500iM suporta o greutate maxima a utilizatorului de 159 kg si este perfect capabila sa faca fata utilizarii intensive si pe termen lung. Daca te antrenezi la un nivel ridicat de viteza, picioarele tale vor simti asta tot timpul, mai ales la articulatii. Pentru a minimiza acest lucru, banda de alergare este echipata cu 8 amortizoare prin compresie pentru a absorbi socurile. Acest lucru face ca antrenamentul sa fie mai putin solicitant pentru articulatii, mai ales fata de alergarea in aer liber. Astfel, te poti antrena in confortul casei tale sau intr-o sala de fitness privata cu o banda de alergat calitativa.
Motor puternic de 4,0 CP
Vrei ca banda ta de alergare sa reziste la cele mai intense antrenamente? Exact asta obtineti cu TR5500iM. Puternicul motor continuu de 4,0 CP va aduce antrenamentul la urmatorul nivel si va ajuta sa va bucurati de banda pentru mult timp.
Sistem de pliere de ultima generatie
Banda de alergat TR5500iM este echipata cu sistemul inovator EZFold ce va permite sa pliati banda cand nu o utilizati si sa o depozitati intr-un loc retras. Pur si simplu ridicati suprafata de alergare pentru a o plia si coborati-o daca doriti sa utilizati banda de alergare. Este atat de usor!
Specificatii consola:

Zona de afisare: ecran tactil TFT de 10” (25 cm) cu functie screen mirroring: sincronizarea afisajului benzilor de alergare cu afisajul smartphone-urilor pentru a utiliza aplicatii precum YouTube, Netflix si Spotify.
Informatii antrenament: timp, calorii arse si calorii arse pe ora, distanta, pasi si pasi totali pe minut, ritm cardiac si ritm cardiac maxim procentual, viteza, nivel de inclinare, ritm, ture totale si timp partial si inclinatie
Vedere grafica: da
Programe de exercitii: 2 programe de ritm cardiac, 2 programe de utilizator personalizate, 54 de programe prestabilite: 16 programe de management al greutatii, 17 programe „Viata sanatoasa”, 21 programe de antrenament sportiv, Rockport Fitness Test, Navy Fitness Test
Control prin buton QuickSet™: 5 butoane de viteza / 5 butoane de inclinare
Compatibilitate cu tableta: da
Suport media: da
Port USB: da
Pedometru Intelli Step™: da
Controlul ritmului cardiac: 2 senzori de ritm cardiac pe manere si conexiune Bluetooth pentru a utiliza o curea pentru piept optionala pentru a va masura ritmul cardiac

Specificatii tehnice:

Motor: 4,0 CP Continuous Duty DC
Rotatii pe minut (RPM): 3400 de rotatii pe minut
Interval de viteze: 0,8 – 22 km/h
Interval inclinatie: -2 pana la + 13%
Inclinare automata: da
Suspensii de punte: 8 socuri de compresie independente
Rola: 64 mm fata, 51 mm spate
Sine laterale: Plastic antiderapant
Siguranta Intelli Guard: da
Tehnologia Quick Draw: da
Suport pentru sticla de apa: da
Pliabil: da
Sistem de pliere: EZfold pentru a plia usor si rapid banda de alergare
Clasificare: Utilizare casnica intensa si comerciala usoara
Greutatea produsului: 110 kg
Greutate maxima utilizator: 159 kg
Compatibil cu IHP: da
Transport: 2 roti montate in fata si 2 roti montate in spate
Bluetooth: incorporat pentru a contacta fara fir banda de alergare cu smartphone-ul pentru a reda sunet si muzica
Audio: 2 difuzoare Bluetooth
Ventilator de racire: ventilatorul de racire cu 3 viteze va mentine rece si confortabil
Dimensiuni banda de alergare: 185 x 88 x 141 cm
Dimensiuni pliata: 103 x 90 x 166 cm
Suprafata de rulare: 152 x 56 cm
Tip curea: 3 straturi, 2,2 mm
Punte: 1,6 cm
Dimensiuni livrare: 200 x 94.4 x 41.4 cm, 123 kg
Cod EAN: 4713331611468