-11,00 lei

Minge Aerobic HMS GB10 75cm Albastra

HMS
SKU: 17-42-154

Mingea de aerobic HMS de 75cm este foarte rezistenta, si are o sarcina maxima admisa de 100 kg.

Compară

Prețul inițial a fost: 102,00 lei.Prețul curent este: 91,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Mingea de Aerobic HMS GB10 75cm Albastra este o minge de durabila, realizata din cauciuc special cu tehnologie anti-spargere, datorita careia, in cazul unei spargeri, mingea pierde treptat aer, protejand utilizatorul de o cadere brusca.

Structura speciala a mingii impiedica corpul sa alunece pe suprafata sa in timpul exercitiului. Popularitatea mingilor de aerobic se datoreaza eficientei lor ridicate. Mingea de Aerobic HMS GB10 75cm Albastra va permite sa sporiti eficienta, este de asemenea, un complement perfect la antrenamentul standard cu elemente legate de exercitiul de echilibru.

Antrenamentul cu mingea Mingea de Aerobic HMS GB10 75cm Albastra activeaza muschii posturali, datorita carora utilizatorul nu numai ca isi imbunatateste rezistenta, ci si corecteaza posibile defecte de postura. Drept urmare, putem antrena muschii abdominali, picioarelor si bratelor, flexibilitatea articulatiilor, precum si sa obtinem silueta dorita. Din acest motiv, este un dispozitiv ideal pentru persoanele care duc un stil de viata sedentar.

Multe utilizari pot fi gasite cu usurinta pentru Mingea de Aerobic HMS GB10 75cm Albastra. Pe langa antrenamentul tipic de gimnastica si aerobic, este foarte eficient si in tratamentul persoanelor cu diverse probleme de miscare. Acest lucru este ajutat de structura speciala a invelisului exterior al mingii, datorita caruia corpul nu aluneca pe suprafata sa. O recomandam tuturor celor care doresc sa aiba grija eficient de sanatatea lor fara sa plece de acasa.


Specificatii tehnice:

  • Culoare: albastru
  • Diametru minge: 75 cm
  • Pompa inclusa
  • Greutate maxima suportata: 100 kg
  • Tehnologie anti-spargere
  • Suprafata antialunecare
  • Uz: casnic