-42,00 lei
SKU: SM1036

Expander set Family SPORTMANN ideal pentru antrenamentele de fitness sau aerobic.

Compară

167,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Expander set Family SPORTMANN este ideal pentru antrenamentele de fitness sau aerobic. Setul este accesibil pentru orice categorie de varsta si este format din 4 accesorii: flexor,expander,coarda de sarituri si bara flexibila. Datorita costurilor mici si eficientei inalte a antrenamentelor, acest produs a ajuns sa fie foarte popular pentru ca poate fi utilizat de intreaga familie. Expander set Family SPORTMANN – potrivit pentru antrenarea muschilor umerilor, bratelor, pieptului si spatelui.

Setul contine:

  • Flexor (2 bucati): maner cu insertii de cauciuc pentru o priza perfecta, ergonomic, usor de folosit si comod, imbunatateste circulatia
  • Expander: perfect pentru tonifierea musculaturii bratelor, umerilor, spatelui si pieptului, prevazut cu 2 manere moi care sunt acoperite cu cauciuc, 5 corzi de cauciuc, dimensiune coarda: 46 cm, posibilitate de ajustare pe 5 nivele de intensitate
  • Coarda de sarituri: manere din PVC, anti-alunecare, contor automat cu buton de resetare, ideala pentru antrenamentele de rezistenta. Manerele sunt confortabile de folosit chiar si pe perioade indelungate de timp lungime coarda 275 cm (reglabila)
  • Bara flexibila: lungime: 65 cm, manere anti-alunecare produsul va asigura tonifierea si modelarea corpului, prin antrenarea musculaturii pieptului, bratelor, spatelui, umerilor. Bara flexibila este fabricata din otel rezistent.