-42,00 lei
SKU: SM1036

Expander set Family SPORTMANN ideal pentru antrenamentele de fitness sau aerobic.

Compară

Prețul inițial a fost: 209,00 lei.Prețul curent este: 167,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Expander set Family SPORTMANN este ideal pentru antrenamentele de fitness sau aerobic. Setul este accesibil pentru orice categorie de varsta si este format din 4 accesorii: flexor,expander,coarda de sarituri si bara flexibila. Datorita costurilor mici si eficientei inalte a antrenamentelor, acest produs a ajuns sa fie foarte popular pentru ca poate fi utilizat de intreaga familie. Expander set Family SPORTMANN – potrivit pentru antrenarea muschilor umerilor, bratelor, pieptului si spatelui.

Setul contine:

  • Flexor (2 bucati): maner cu insertii de cauciuc pentru o priza perfecta, ergonomic, usor de folosit si comod, imbunatateste circulatia
  • Expander: perfect pentru tonifierea musculaturii bratelor, umerilor, spatelui si pieptului, prevazut cu 2 manere moi care sunt acoperite cu cauciuc, 5 corzi de cauciuc, dimensiune coarda: 46 cm, posibilitate de ajustare pe 5 nivele de intensitate
  • Coarda de sarituri: manere din PVC, anti-alunecare, contor automat cu buton de resetare, ideala pentru antrenamentele de rezistenta. Manerele sunt confortabile de folosit chiar si pe perioade indelungate de timp lungime coarda 275 cm (reglabila)
  • Bara flexibila: lungime: 65 cm, manere anti-alunecare produsul va asigura tonifierea si modelarea corpului, prin antrenarea musculaturii pieptului, bratelor, spatelui, umerilor. Bara flexibila este fabricata din otel rezistent.