-23,00 lei

Expander pentru picioare HMS EXB02

HMS
SKU: 17-33-131

HMS EXB02 este un expander pentru picioare este un produs inedit pentru a va diversifica si mai mult antrenamentele muschilor picioarelor, gambelor si feselor.

Compară

Prețul inițial a fost: 137,00 lei.Prețul curent este: 114,00 lei. TVA inclus

185 în stoc

Compară

Descriere

Expanderul pentru picioare HMS EXB02 este un produs inedit pentru antrenamentul muscular al picioarelor. Principala lor folosire este in exercitiile de dezvoltare a muschilor feselor si a intregului grup de muschi ai coapsei. Expanderul este de asemenea, ideale pentru antrenamentul de lupta. Obtinerea celui mai puternic atac depinde intr-o mare masara de munca picioarelor, care afecteaza si echilibrul jucatorului. Introducerea unei sarcini suplimentare de antrenament sub forma de Expanderul pentru picioare HMS EXB02 va face jucatorul sa se miste mai repede si mai stabil in timpul duelului si astfel sa scoata lovituri mai puternice.

Expanderul pot fi folosit ca echipament de antrenament autonom pentru un antrenament complet a partii musculare inferioare. In plus, utilizarea lui HMS EXB02 va face ca exercitiile efectuate cu alte instrumente sa duca dificultatea la un nivel superior.

Expanderul pentru picioare HMS EXB02, este un produs versatil, care garanteaza efecte maxime, antrenand muschii picioarelor.


Specificatii tehnice:

  • Material: poliester, neoprene, cauciuc, otel
  • Numar de cauciucuri: 4
  • Lungime cauciucuri: 25 / 32 cm
  • Valori greutate: 4.8 7 kg