-1.944,00 lei

Ultra Air Bike – bicicleta pe baza de aer, HB005, Impulse Fitness

IMPULSE FITNESS
Acasă
Profesional
Semipro

Ultra Air Bike este o bicicleta profesionala dezvoltata special pentru cerintele sportive HIIT, ce ofera un antrenament intens.

Respectand conceptul de antrenament HIIT, bicicleta pe baza de aer ajuta instructorii sa obtina eficienta maxima prin abilitati cardiorespiratorii excelente si viteza extrema.

Bicicleta fitness UltraBike ofera un antrenament pentru membrele superioare, un antrenament pentru membrele inferioare si trei metode de antrenament a intregului corp.

Astfel, aceasta bicicleta fitness indeplineste pe deplin nevoile de instruire ale tuturor.

Compară

Prețul inițial a fost: 12.966,00 lei.Prețul curent este: 11.022,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Ultra Air Bike este o bicicleta profesionala dezvoltata special pentru cerintele sportive HIIT, ce ofera un antrenament intens. Respectand conceptul de antrenament HIIT, bicicleta pe baza de aer ajuta instructorii sa obtina eficienta maxima prin abilitati cardiorespiratorii excelente si viteza extrema.Bicicleta fitness UltraBike ofera un antrenament pentru membrele superioare, un antrenament pentru membrele inferioare si trei metode de antrenament a intregului corp. Astfel, aceasta bicicleta fitness indeplineste pe deplin nevoile de instruire ale tuturor.

Rezistenta acestei biciclete este controlata de utilizator si nu de aparat. Utilizatorul poate controla in mod autonom intensitatea exercitiului: cu cat este mai rapida apasarea, tragerea si pedalarea, cu atat rezistenta este mai mare).Dotata cu consola digitala si functii multipe, bicicleta pe baza de aer are 3 moduri tinta, 2 moduri intermitente, sistem de monitorizare a frecventei cardiace si se poate conecta la WAHOO si alte aplicatii terte pentru a gestiona informatia sportiva.

Manerele de sincronizare cu pedalele sunt acoperite cu material de calitate din PVC ce ofera control sporit in timpul miscarii, siguranta si o senzatie de confort.Scaunul cu spuma PU este proiectat in conformitate cu ergonomia pentru a asigura o miscare lina, oferindu-le sportivilor o experienta confortabila in timpul antrenamentului.

Pedalele din aliaj de aluminiu cu doua fete poate satisface nevoile antrenorilor la intensitate de antrenament diferita. Permite fixarea pantofilor profesionisti pentru ciclism.
Specificatii UltraBike Air:

Model HB005 UltraBike Air
Certificare: CE
Greutatea maxima a utilizatorului: 150 kg
Rezistenta la aer
Transmiterea unitatii de tip 1 Pas
Sincronizarea pedalei / manerului
Pedala pentru picior laterala din aliaj de aluminiu
Pedala fixa ​​din aluminiu
Manivela supradimensionata
Rulment de marca TPI
Afisare consola: Ecran 5”LCD ce afiseaza informatii de timp, viteza / viteza medie, calorii / calorii medii, distanta, RPM / RPM mediu, Watt / Watt mediu, ritm cardiac / Frecventa medie a inimii
Limba: engleza
Programe: 3 programe tinta (timp, distanta calorii), 3 programe de frecventa cardiaca (65%, 75%, 85%) 4 programe cu intervale (3 intervale de timp ai 1 distanta)
Telemetrie pentru monitorizarea frecventei cardiace
Dimensiunea ventilatorului: 26 inci
Lamele ventilatorului: 26 ABS
Cerinte de putere: Baterii de celule 4 C
Dimensiunea produsului: 1272 × 648 × 1340 (mm)
Greutate neta / Greutate bruta 63,3 kg / 79,8 kg
Dimensiune ambalare: 1355 × 400 × 905 (mm)