Banda de alergare LifeSpan TR5500iT, 4 CP, 22 km/h, pliabila

LIFESPAN
Acasă
Profesional
Semipro

Banda de alergatre LifeSpan TR5500i este creata pentru a satisface standardele inalte ale alergatorilor fiind caracterizata prin putere, stabilitate si durabilitate. Vine echipata cu un motor de 4 CP continuu, un cadru pliabil deosebit de rezistent, o platforma de alergare construita special pentru antrenamente intense, de lunga durata si o consola ce are integrate functii avansate de monitorizare a antrenamentelor.

Compară

15.223,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Banda de alergatre LifeSpan TR5500i este creata pentru a satisface standardele inalte ale alergatorilor fiind caracterizata prin putere, stabilitate si durabilitate. Vine echipata cu un motor de 4 CP continuu, un cadru pliabil deosebit de rezistent, o platforma de alergare construita special pentru antrenamente intense, de lunga durata si o consola ce are integrate functii avansate de monitorizare a antrenamentelor.
Vizualizati toate statisticile de care aveti nevoie pentru a va atinge obiectivele de antrenament pe acest ecran tactil supradimensionat, de 10”, color. Un pas urias fata de TR4000i, banda de alergare TR5500i va permite sa vedeti de doua ori mai mult cu cel mai mare ecran de pana acum. Si, la fel ca toate consolele LifeSpan, interfata este intuitiva si usor de utilizat, economisind timp pentru ceea ce conteaza. Pur si simplu setati consola si incepeti antrenamentul. Este atat de usor. In plus, consola include si butoane fizice, astfel incat sa puteti face cu usurinta ajustari ale vitezei si ale nivelului de inclinare pe parcursul antrenamentului, fara a fi nevoie sa incetiniti.

Cu peste 50 de programe de antrenament, inclusiv curse, teste de fitness si programe de antrenament, impreuna cu mai multe optiuni de vizualizare a tabloului de bord, aceasta banda de alergat este conceputa pentru a va mentine motivati alergare dupa alergare. Daca nu gasiti antrenamentul dorit, puteti sa-l creati si sa-l salvati.

Dimensiunile generoase ale benzii de alergat, de calitate comerciala, au o suprafata de alergare extra-larga de 152 x 56 cm, ce o face perfecta pentru toate stilurile de antrenament si alergatori de orice inaltime. Sub punte se afla 8 amortizoare de compresie si o punte groasa, perfecta pentru simularea reala a alergatului pe pista, oferind in acelasi timp confort pentru genunchi, spate si articulatii. In plus, cadrul izolat in mod independent, elimina vibratiile consolei in timpul alergarii.

Banda de alergare pliabila TR5500i ia antrenamentul la fel de serios ca si tine. De accea, este conceputa pentru a te putea antrena in 13 niveluri de inclinare si 2 niveluri de declinare diferite. Poti atinge viteze maxime de pana la 22 km/ora, transformand antrenamentul de acasa intr-unul profesional. Nu exista un exercitiu prea extrem pentru banda de alergat TR5500i.
Specificatii:

Suprafata de alergare: 152 x 56 cm
Curea groasa si modernizata de 2.8mm
Motor de actionare de 4,0 CP DC continuu
Role 6.35 cm față, 5.08 cm spate
Viteza 0,8 – 22 km/ora
Inclinatie: 13 niveluri
Declinatie: 2 niveluri
Suspensie pe punte 8 amortizare de compresie independente pentru socuri
Sistem de pliere EZfold ™
Dotata cu 4 roti de transport pentru mobilitate si depozitare usoara inainte / inapoi
Sine laterale din plastic antiderapant: sinele laterale asigura echilibru si siguranta in timp ce porniti si opriti banda de alergare.
Dimensiuni in utilizare: 185.42*87.63*140.97 cm, pliata: 102.87*87.63*166.37 cm
Greutate max utilizator: 160 kg
Greutate neta: 110 kg, greutate cu tot cu ambalaje: 123 kg
Certificari de siguranta: Certificate FCC
Zona de afisare: ecran tactil mare de 10″, color, cu 3 vizualizări ale tabloului de bord (vizualizare grafica, vizualizare curenta si vizualizare pista)
Monitor de ritm cardiac
Programe: 2 programe de ritm cardiac, 2 programe personalizate pentru utilizatori si 20 de programe prestabilite (5 gestionarea greutatii, 5 viata sanatoasa, 7 antrenamente sportive, cursa 5k / 10k, Rockport Fitness Test si Navy Fitness Test)
Consola ce afiseaza: timp, calorii arse si calorii arse pe ora, distanta, pasii si pasi pe minut, ritm cardiac, viteza, nivel de inclinare / declinare, ritm, etc.
Ventilator de racire cu 3 trepte va transmite o senzatie de racoare si va face sa va simtiti confortabil pe parcursul antrenamentului
Audio Center: Boxe Bluetooth duble
Suport media: tineti-va telefonul sau tableta in siguranta, chiar in spatele butoanelor de control pentru acces si vizualizare rapida
Bluetooth incorporat ce va permite sa ascultati muzica, podcast-urile sau filmele preferate in timpul antrenamentului
Usor de utilizat: include 5 butoane de inclinare Quickset ™ pentru schimbarea rapida a setarilor de inclinare sau viteza cu mai putine apasari de butoane
Intelli-Step ™: aceasta caracteristica de numarare a pasilor functionează ca un pedometru, numarand automat pasii parcursi.
Intelli-Guard ™: aceasta caracteristica brevetata asigura siguranta prin intreruperea automata a centurii la 20 de secunde dupa ce ati parasit banda de alergare.