Banda de alergat LifeSpan TR4000iT, 3.5 CP, 20 km/h, pliabila

Banda de alergare LifeSpan Fitness TR4000iT are un ecran tactil inteligent color cu Bluetooth, la care puteți seta peste 50 de programe de antrenament!

Puteți alege dintre programe de scădere în greutate, programe de viață sănătoasă, programe de monitorizare a ritmului cardiac, programe de curse și teste de fitness.

Compară

13.410,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Banda de alergare LifeSpan Fitness TR4000iT are un ecran tactil inteligent color cu Bluetooth, la care puteți seta peste 50 de programe de antrenament! Puteți alege dintre programe de scădere în greutate, programe de viață sănătoasă, programe de monitorizare a ritmului cardiac, programe de curse și teste de fitness.
Banda de alergat LifeSpan TR4000iT are peste cincizeci de programe de antrenament
Cu LifeSpan TR4000iT, puteti uita de antrenamentele plictisitoare și monotone. Banda de alergat este echipată cu peste cincizeci de programe de antrenament care nu va vor plictisi niciodata. Aveti douăzeci de programe de antrenament preinstalate, programe de slabire, programe de viață sănătoasă, programe de antrenament sportiv, un program de cursă de cinci sau zece kilometri, Rockport Fitness Test și Navy Fitness Test. Cu această bandă de alergare de ultimă generație puteți face totul. Banda de alergat are difuzoare Bluetooth, astfel încât muzica dvs. preferată să sune și mai bine și să fie compatibilă cu tableta sau telefonul. Puteți viziona și filme sau seriale în timpul antrenamentului, așezand tableta în suportul special creat.
Ecran tactil color de 7 inch
Pe ecranul tactil de 7 inci și cu cele trei tablouri de bord diferite, puteți urmări în mod optim performantele antrenamentului. Tablourile de bord afișează grafic datele de antrenament în vizualizarea grafică, vizualizarea contorului și vizualizarea pistei, alegerea este a ta. Consola este ușor de utilizat și are butoane la îndemână cu ajutorul cărora puteți seta cu ușurință viteza și inclinatia.

Banda de alergat pentru antrenament cardio intensiv și pe termen lung
Viteza mare și timpul nu reprezintă nicio problemă pentru banda de alergare LifeSpan TR4000iT. Banda de alergat este echipată cu un motor puternic cu o putere continuă de 3,5 CP. Așadar, puteți fi siguri că banda de alergare vă poate gestiona cu ușurință antrenamentul, oricât de intens ar fi. Viteza urcă până la 20 km / h și panta de la -2 la 13%. Prin urmare, TR4000iT este o provocare chiar si pentru sportivii experimentati.
Suprafață de alergare mare, potrivită și pentru sportivii înalți
Banda de alergat are o suprafață de alergare foarte mare de 152 x 56 cm. Aceasta înseamnă că aveți mult spațiu și puteți face pași mari. Deci, chiar și la o viteză maximă nu aveți niciun risc să pășiți lângă pista de alergare. O suprafață mare și largă de alergare oferă, de asemenea, un plus de confort sportivilor mai inalti. De asemenea, cele 8 puncte de amortizare a socurilor va protejeaza genunchii si articulatiile.

Ventilator încorporat și suport pentru sticla de apa
Dacă te antrenezi intensiv mult timp, te vei încălzi repede. Din fericire, LifeSpan TR4000iT are un ventilator încorporat pe care îl puteți porni oricând. Aerul rece este răcoritor și vă asigură confort suficient de repede incat sa nu trebuiasca sa va opriti. De asemenea, este important să beți suficienta apa în timpul exercițiilor fizice. Datorită suportului pentru sticla, puteți bea oricând pe parcursul antrenamentului si veti rămâne hidratat.
Banda de alergat cu un sistem de pliere și roți de transport
Datorită dimensiunilor sale mari, o bandă de alergat poate deveni rapid un obstacol. Dar acest lucru nu se aplică benzii TR4000iT. Puteți plia această bandă de alergat astfel încât să ocupe putin spatiu. De asemenea, o puteți muta și depozita rapid.
Specificatii consolă, monitor interactiv:

Ecran tactil TFT de 7 ”(17,8 cm) cu trei tablouri de bord pentru a vizualiza rezultatele antrenamentului
Afiseaza: timpul, caloriile arse și caloriile arse pe oră, distanța, numărul total de pași și pași pe minut, ritmul cardiac și procentajul ritmului cardiac maxim, viteza, nivelul de înclinație, ritmul, timpul și timpul împărțit, schimbarea altitudinii.
Vizualizare grafică
Programe de exerciții: 2 programe de ritm cardiac, 2 programe personalizabile pentru utilizator, 17 programe presetate (5 gestionare a greutății, 5 programe „Viață sănătoasă”, 7 antrenamente sportive), cursă 5km / 10km, Rockport Fitness Test și Navy Fitness Test
Controlul butonului QuickSet ™: 5 butoane de viteză / 5 butoane de înclinare
Compatibilitate cu tableta
Suport pentru tableta
Port USB
Pedometru Intelli Step ™
Controlul ritmului cardiac: 2 senzori de ritm cardiac pe manere și conectivitate Bluetooth

Specificații generale:

Motorul de acționare: 3.5 CP DC continuu
Rotații pe minut (RPM): 3000 de rotații pe minut
Viteză: 0,5 – 12 MPH / 0,8 – 20 KM / H
Nivel inclinaţie: 0-13%, 2 niveluri de declinare
Înclinare automată
Suspensii de punte: 8 puncte de compresie independente
Șine laterale: plastic antiderapant
Siguranța Intelli Guard
Tehnologie de oprire rapidă
Suport pentru sticla de apa
Dimensiuni (LxWxH): 185 x w 88 x H 141 cm
Dimensiuni pliata: 103 x 88 x 166 cm
Sistem de pliere EZfold ™ pentru a plia cu ușurință și rapid banda de alergat
Clasificare: utilizare intensă la domiciliu
Greutatea produsului: 109 kg, cu tot cu ambalaje 123 kg
Greutate max. utilizator: 159 kg
Compatibil cu IHP
Cu roti de transport incorporate
Sistem audio
Ventilator de răcire cu 3 trepte
Suprafața de alergare: 152 x 56 cm
Tip curea: 2 straturi, 2.2 mm
Punte: 1,6 cm
Dimensiuni de livrare: 201 x 94 x 41 cm
Certificări de siguranță: Certificat CE