-7.313,00 lei

Banda de Alergare inSPORTline Gardian G12TF

Banda de alergare puternica cu suprafata de alergare mare si ecran tactil! Va puteti conecta pe internet si va puteti uita la videourile favorite direct pe ecranul benzii!

Compară

Prețul inițial a fost: 36.565,00 lei.Prețul curent este: 29.252,00 lei. TVA inclus

2 în stoc

Compară

Descriere

Banda de Alergare inSPORTline Gardian G12TF ofera totceea ce si-ar putea dori un utilizator de la o banda moderna: o suprafata de alergare mare, o multitudine de functii si ultimele tehnologii! Ecranul color va permite sa va conectati la internet si sa va uitati la videourile favorite sau sa ascultati muzica motivationala farovita!

Cadrul robust a fost conceput pentru a rezista utilizarii intense. Motorul de 8 CP face ca aceasta banda sa fie potrivita pentru alergare, mers sau jogging. Banda are o multitudine de functii de top. Puteti alege din programe presetate cu diferite tinte care trebuie atinse, programul HRC este de asemenea popular si se pot seta programe pentru fiecare utilizator. Modurile de Alergare pe Cicuit sau Alergare Virtuala sunt de asemenea interesante.

Functiile multimedia extind functia practica si partea de divertisment al benzii de alergare. Folosind Bluetooth va puteti conecta telefonul sau tableta cu banda si asa veti avea posibilitatea sa va accesati muzica, videourile sau fotografiile de pe dispozitivul conectat. Portul USB va permite sa conectati si alte dispozitive. Va puteti conecta si castile fie prin intermediul unui jack de 3.5 mm sau prin Bluetooth. Banda de Alergare inSPORTline Gardian G12TF va permite sa beneficiati la maxim de antrenament.

/

/

Antrenament Intens Nerestrictionat

Banda de Alergare inSPORTline Gardian G12TF este un aparat robust cu o suprafata de alergare mare pe care va puteti urca usor. Cadrul robust face ca banda de alergare sa fie stabila, chiar si la viteza maxima de 23 km/h. Suprafata de alergare mare iti permite sa alergi cat poti de repede. Limita de greutate de 200 kg permite ca si utilizatorii mai solizi sau inalti sa poata sa se bucure de un exercitiu de cardio intens.

/

/

Divertisment la o Apasare de Deget

Ecranul touchscreen este usor de folosit si ofera o multitudine de optiuni de divertisment. Va puteti conecta la internet si verifica paginile de web favorite ca Facebook sau sa va uitati pe Youtube la videouri. Bluetooth-ul si portul USB va permit sa conectati dispozitive externe si sa accesati fotografii, filme sau muzica.

/

/

Caracteristici pentru Utilizatori Pretentiosi

Pe langa programele standard ca programe tinta si popularul program HRC, Banda de Alergare inSPORTline Gardian G12TF iti permite sa alegi un peisaj virtual si asa poti sa alergi pe strazile unui oras pitoresc sau in mediul rural. Puteti de asemenea sa alergati pe circuit (simulare) sau sa va bucurati de un antrenament intens.

/

Caracteristici:

  • Banda de alergat profesionala cu cadru robust si motor puternic
  • Suprafata de alergare mare cu suspensie de calitate
  • Ecran tactil mare (Android)
  • Posibilitatea de navigare pe internet (de pe ecran)
  • Iti permite sa conectezi casti, telefonul sau tableta prin Bluetooth
  • Caracteristici si programe avansate
  • Jack Audio (3.5 mm) si port USB – iti permite sa conectezi dispozitive externe si sa accesezi muzica, filmele sau fotografile
  • Programul HRC: banda regleaza in mod automat rezistenta pentru a va mentine ritmul cardiac in zona optima
  • Computerul afiseaza: distanta, timpul, viteza, ritmul cardiac, calorii, inclinatie, numarul de pasi (puteti ascunde sau afisa interfata de antrenament folosind butonul albastru din partea dreapta a ecranului)

Specificatii tehnice:

Putere motor

8 CP

Dimensiunea suprafata de alergare

165 x 60 cm

Inclinare suprafata de alergare

electronic

Numarul de nivele de inclinare

20

Inclinatie maxima suprafata de alergare

6.5

Viteza

1 – 23 km/h

Potrivit pentru mersul pe jos

da, fara restrictie

Numar total de programe

23

Programe presetate

19

Programe utilizator

3

Program HRC

da

Mod manual

da

Senzori frecventa cardiaca

da

Suport sticla

da

Suport tableta

nu

Roti de transport

da

Sistem pentru compensare podea inegala

da

Suspensie

Silent Block

Cheie de siguranta

da

Punct de prindere curea piept

da

Curea pentru piept

nu

Intrare audio

da

Cadru pliabil

nu

Dimensiuni

Inaltime-162 x latime-95 x lungime-228 cm

Dimensiuni pliata

X

Limita de greutate

200 kg

Greutate

273 kg

Tensiune alimentare

220V, 230V

Categorie

SB (EN957)

Uz

Comercial, club, profesional