-5.302,00 lei

Banda de alergare electrica inSPORTline Galdigar, 2.5 CP, 150 kg

Banda de alergare este unica care poate fi folosita atat cu motor, cat si fara motor! In plus, modulul de vibratii il transforma intr-o platforma de vibratii care va permite sa va antrenati intregul corp.

Compară

Prețul inițial a fost: 26.511,00 lei.Prețul curent este: 21.209,00 lei. TVA inclus

3 în stoc

Compară

Descriere

Potrivit atat pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic, Banda de alergare electrica inSPORTline Galdigar este un aparat multifunctional pentru un antrenament versatil! Dispune de o suprafata de alergare unica, care va permite sa o utilizati cu motor, sau fara motor! Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti unul dintre cele doua moduri de pe panoul de control. Dar asteapta, mai sunt! Aparatul are, de asemenea, un mod de vibratie care transforma suprafata de alergare intr-o platforma de vibratii, permitandu-va sa va antrenato diferite grupuri musculare. Drept urmare, va puteti activa muschii adanci si va puteti antrena la un alt nivel.

Suprafata de alergare este destul de spatioasa, permitandu-va sa alergati la viteza de pana la 22 km/h. Mai mult, puteti regla inclinatia (disponibila in ambele moduri). Si daca aveti nevoie de ceva de care sa va tineti, exista doua seturi de manere – manere laterale lungi si manere captusite de sub panoul de control. Si intrucat aparatul este compatibil cu curelele de piept cu Bluetooth, puteti urmari ritmul cardiac in timpul antrenamentului.

Cadrul robust are o limita de greutate de 150 kg, ceea ce face ca banda de alergare sa fie potrivita pentru fiecare membru al familiei. Rotile de transport faciliteaza deplasarea aparatului dintr-un loc in altul. Suporturile pentru sticle de apa si tablete va vor face antrenamentul si mai distractiv.

/

Cu motor si fara motor/

Cel mai mare avantaj al Benzii de alergare electrica inSPORTline Galdigar este ca puteti opri motorul, transformand-o intr-o banda de alergare fara motor in care suprafata de alergare este pusa in miscare prin actiunea utilizatorului. Folosind butoanele de viteza, puteti regla rezistenta. De asemenea, puteti regla inclinatia (aceasta functie este disponibila atat in modurile cu motor, cat si in cele fara motor).

/

Vibratile va permit sa va antrenati mai multe grupe de muschi/

O alta functie unica a acestei benzi de alergare este modul de vibratie. Drept urmare, aceast aparat nu este doar o banda de alergat ci si o platforma de vibratii de 170 x 50 cm, care va permite sa va antrenati practic toate grupele musculare. Puteti sa stati in picioare sau sa stati pe el, sa faceti genuflexiuni sau flotari (depinde in totalitate de dvs.). Folosind butoanele de viteza, puteti regla intensitatea vibratiilor.

/

Nu este nevoie sa setati nimic/

Unul dintre avantajele Banzii de alergare electrica inSPORTline Galdigar este ca nu trebuie sa setati nimic. Fiecare dintre cele 4 moduri (in functiune – motor, rezistenta – fara motor, vibratii, manual – fara motor fara rezistenta) are propriul buton pe panoul de control. S-ar putea sa apreciati si functia Pauza care va permite sa intrerupeti antrenamentul si apoi sa incepeti chiar de unde ati ramasa Pentru a regla viteza/rezistenta si inclinatia, puteti utiliza fie butoanele de pe panoul de control, fie butoanele de reglare din interiorul manerelor.

/

Atribute cheie:

  • Banda de alergare 3-in-1
  • Suprafata de alergare cu mototr sau fara motor
  • Mod vibratie
  • Inclinatie ajustabila, viteza si rezistenta
  • Compatible cu curele Bluetooth
  • Cadru solid cu limita de greutate mare
  • Functie Pauza
  • Display LED
  • Roti de transport
  • Afisaj computer: viteza, distanta, calorii, timp, incliatie, ritm cardiac

Specificatii tehnice:

Putere motor

2.5 CP

Dimensiune suprafata de alergare

170 x 50 cm

Inclinatie suprafata de alergare

electronic

Numarul de grade de inclinatie

15 grade

Inclinatie maxima

8.5 (15 %)

Viteza

1 22 km/h

Potrivita pentru mers

da, fara restrictii

Numar de programe

4

Programe presetate

0

Programe utilizator

0

Program HRC

nu

Program manual

da

Monitor ritm cardiac

nu

Suport sticla de apa

da

Suport tableta

da

Roti de transport

da

Sistem de nivelare suprafata inegala

da

Suspensie

nu

Sistem de franare

da

Receptor curea de piept

da (Bluetooth, 2.4 GHz)

Curea de piept inclusa

nu

Intrare audio

da

Pliabila

n

Dimensiuni nepliata

H 177 x l 95 x L 172 cm

Dimensiuni pliata

X

Dimensiuni ambalaj

L 198 x l 99 x H 47 cm

Limita de greutate utilizator

150 kg

Greutate produs

192 kg

Alimentare

220V, 230V

Categorie

SB (EN957)

Uz

comercial, club, casnic