-138,00 lei

BANCA MULTIFUNCTIONALA LSS01 HMS

HMS
SKU: 17-53-801

Banca??multifunctionala LSS01 HMS??este un produs multifunctional al carui scop principal este asa-numita sissy squat. Acest exercitiu angajeaza puternic in primul rand cvadricepsul si muschii coapsei, dar si multi muschi insotitori.

Compară

Prețul inițial a fost: 999,00 lei.Prețul curent este: 861,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

In timp ce efectuati acest exercitiu, veti simti toti muschii membrelor inferioare, de asemenea, este necesar sa incordati puternic muschii abdominali. Este, de asemenea, excelent pentru a lucra la flexorii soldului.

Banca??multifunctionala??LSS01 HMS??este o banca fabricata din materiale de cea mai buna calitate, ceea ce o face foarte stabila si durabila. Cu ajutorul suporturilor suplimentare, va permite sa efectuati flotari profunde si flotari suedeze. Rotile de transport, combinate cu un maner special, faciliteaza amplasarea bancii intr-un loc convenabil. Inaltimea reglabila a suportului face posibila ajustarea echipamentului la inaltimea utilizatorului. Atat suportul cat si rolele de blocare a tibiei sunt realizate din burete moale, iar baza este antiderapanta pentru o siguranta maxima.

Banca??multifunctionala??LSS01 HMS??va permite sa efectuati un ghemuit complet, pana la indoirea maxima a genunchilor, intinzand astfel cvadricepsul foarte puternic. In timpul fazei de ridicare in picioare, aproape toata greutatea se sprijina pe cvadriceps, mai exact pe partea inferioara a acestuia. Acest lucru va permite sa dezvoltati si sa modelati in mod semnificativ muschii picioarelor. Acest exercitiu este disponibil in doua versiuni, prima mai usoara, cand indoiti picioarele si aduceti fesele cat mai aproape de perna bancii. A doua, mult mai dificila, este atunci cand indoim doar genunchii, in timp ce articulatia soldului nu este indoita, incercam sa aducem umerii cat mai aproape de sol, asa-numita Matrix.

Principalele avantaje ale bancii sunt:

Ajuta la modelarea muschiului cvadriceps al coapsei
Ajuta la construirea muschilor flexori ai soldului, care sunt foarte greu de antrenat
Va permite sa antrenati mai mult de o parte a muschilor
Implica muschii abdominali mult mai mult decat in cazul unui ghemuit obisnuit


Specificatii tehnice:

Material: otel, PP, lemn
Dimensiuni:
Lungime: 100 cm
Latime: 60 cm
Inaltime: 52 cm
Sprijin pentru gambe: 21 x 46 cm
Reglarea spatarului: 44 – 52 cm
Dimensiunile bazei:
Lungime: 30 cm
Latime: 45 cm
Suporturi pentru flotari:
Distanta dintre manere: 39 cm
Lungimea manerului: 11 cm
Diametrul manerului: 30 mm
Greutatea produsului: 12 kg
Utilizare: uz casnic