-81,00 lei

BANCA MULTIFUNCTIONALA LS1203 BARBELL HMS

HMS
SKU: 17-53-007

Banca multifunctionala??LS1203 BARBELL HMS??este o banca independenta multifunctionala care va fi perfecta pentru antrenamentul la domiciliu.??

Compară

Prețul inițial a fost: 597,00 lei.Prețul curent este: 516,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Banca multifunctionala??LS1203 BARBELL HMS??este o banca independenta multifunctionala care va fi perfecta pentru antrenamentul la domiciliu. Spatarul reglabil in opt directii, dispozitivul de blocare a picioarelor si extensoarele suplimentare permit utilizatorului sa efectueze multe exercitii noi si avansate, ceea ce se traduce printr-un antrenament mai eficient decat inainte. Este demn de remarcat faptul ca banca este foarte usor de asamblat, astfel incat o puteti plia cu usurinta dupa ce ati terminat antrenamentul.

Extensii de brat

Banca multifunctionala??LS1203 BARBELL HMS??include dispozitive suplimentare de extindere a mainilor, pe care le atasam la piciorul din fata al bancului. Puteti utiliza extensoarele in timpul incalzirii sau in timpul antrenamentului prin ajustarea spatarului la unghiul potrivit.

Calitatea manoperei

Scaunul si spatarul au fost fabricate cu mare atentie. Placa dura, acoperita cu spuma groasa, garanteaza stabilitatea in timpul exercitiului. Finisajul este tapiterie din carbon cu logo-ul marcii HMS brodat, care este rezistent la transpiratie si previne alunecarea. Echipamentul include, de asemenea, bureti de protectie care protejeaza impotriva abraziunii picioarelor in timpul antrenamentului.

Constructie stabila

Banca multifunctionala??LS1203 BARBELL HMS??se bazeaza pe o structura durabila si solida. Profilele din otel combinate cu un scaun si un spatar larg asigura siguranta si durabilitate pentru multi ani.

Usor de pliat

Banca multifunctionala??LS1203 BARBELL HMS??are o functie de pliere usoara si rapida. Dupa antrenament, scoateti pur si simplu stifturile de otel situate in cadrul bancii si ati terminat.


Specificatii tehnice:

Material: otel, lemn, spuma
Dimensiuni dupa desfasurare:
Lungime: 125 cm
Latime: 42,5 cm
Inaltime: 53 – 118 cm
Dimensiuni atunci cand este pliata:
Lungime: 89,5 cm
Latime: 42,5 cm
Inaltime: 25,5 cm
Spatar:
Lungime: 76 cm
Latime: 29,5 cm
Grosime: 4,5 cm
Scaun:
Lungime: 30,5 cm
Latime: 29,5 cm
Grosime: 4,5 cm
8 niveluri de reglare a unghiului spatarului
Cauciucuri de rezistenta incluse
Sarcina maxima: 100 kg
Greutatea produsului: 9,2 kg
Utilizare: casnica