-2.073,00 lei

Aparat de vaslit inSPORTline Air Masaer

Aparat de vaslit profesional, cu sina lunga, structura robusta, functionare complet electronica si sistem de franare de incredere.

Compară

Prețul inițial a fost: 10.364,00 lei.Prețul curent este: 8.291,00 lei. TVA inclus

20 în stoc

Compară

Descriere

Aparat de vaslit inSPORTline Air Masaer este o masana profesionala cardio, potrivita pentru exercitii cardio si antrenarea musculaturi corpului. Greutatea sa relativ ridicata (50 kg) permite o limita de greutate de 150 kg. Sistemul de franare, care functioneaza pe baza aerului si a unui magnet, nu numai ca permite o rulare lina si silentioasa, dar de asemenea, face aceast aparat usor de intretinut. Datorita rotilor de transport, puteti muta aparatul cu usurinta. De asemenea, veti aprecia sistemul de reglare pentru suprafete inegale. Structura sa de pliere faciliteaza stocarea aparatului atunci cand nu este utilizat. Sina extrem de lunga, de 124 cm si rezistenta bazata pe aer, fac ca Aparat de vaslit inSPORTline Air Masaer sa fie adecvat chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Aparat de vaslit inSPORTline Air Masaer complet electronic ofera un afisaj retroiluminat usor de citit, usor de utilizat, pe care puteti urmari toate informatiile importante: timp, distanta, rezistenta, numar de vasliri, calorii arse, timp 500m, vasliri pe minut si ritmul cardiac (care se masaara printr-o centura toracica). Puteti alege dintre maximum 20 de programe (12 programe prestabilite si 5 programe de utilizator). De asemenea, puteti aprecia programul HRC (exercitiu pe baza ritmului cardiac) si programul WATT bazat pe performanta. Un program manual este o necesitate. Toate cele de mai sus fac din Aparat de vaslit inSPORTline Air Masaer un plus perfect pentru sali de sport profesioniste, pentru cluburi si acasa.


Atribute cheie:

  • Aparat de vaslit profesional
  • Sina lunga
  • Structura robusta
  • Sistem de franare bazat pe aer fiabil, cu reglare electromagnetica a rezistentei
  • Ecran retroiluminat usor de citit, usor de utilizat
  • Structura de pliere face usor stocarea atunci cand nu este utilizat
  • Programul HRC: aparatul ajusteaza automat rezistenta pentru a mentine utilizatorul in zona de ritm cardiac optim
  • Program WATT: masana ajusteaza automat rezistenta pentru a mentine utilizatorul in zona WATT prestabilita (de exemplu, creste rezistenta atunci cand scade cadenta la vaslit)
  • Calculatorul afiseaza: timp, distanta, nivel de rezistenta, numar de vasliri, calorii arse, timp pe distanta de 500 m, vasliri pe minut, ritm cardiac.


Specificatii tehnice:

Greutate volanta

2.3 kg

Ajustarea rezistentei

Electronic

Numarul de moduri de rezistenta

16

Lungimea sinei

124 cm

Sistem de franare

Magnetic

Numarul de programe

20

Programe presetate

12

Programe utilizator

5

Program HRC

Da

Program WATT

Da

Program manual

Da

Senzori de ritm cardiac

Nu

Roti de transport

Da

Sistem nivelare pe suprafete inegale

Da

Receptor curea toracica

Da

Curea toracica inclusa

Nu

Intrare audio

Nu

Pliabila

Da

Dimensiuni

i-102 cm x l-62 cm x L-224 cm

Dimensiuni pliata

i-224 cm x l-62 cm x L-76 cm

Limita de greutate

150 kg

Greutate

50 kg

Alimentare

220 V, 230 V

Categorie

S (EN957)

Uz

Comercial, club, casnic