Accesoriu SmartRow, 810, WaterRower

WATERROWER
Acasă
Profesional
Semipro

SmartRow este un dispozitiv ce transmite prin Bluetooth datele de antrenament in timp real catre aplicatia SmartRow de pe telefonul mobil sau tableta cu sistem iOS sau Android.

Compară

2.277,00 lei TVA inclus

Disponibil pentru precomandă

Compară

Descriere

SmartRow este un dispozitiv ce transmite prin Bluetooth datele de antrenament in timp real catre aplicatia SmartRow de pe telefonul mobil sau tableta cu sistem iOS sau Android. Electronica inteligenta din SmartRow masoara o serie de date de antrenament extrem de precise, permitand utilizatorilor sa-si monitorizeze indeaproape rezultatele de antrenament. Cu senzorul inovator True Performance, SmartRow calculeaza puterea absoluta aplicata de utilizator pe parcursul fiecarei curse, asigurand cea mai precisa masurare a ergometrului in categoria aparatelor de vaslit.
Aplicatia SmartRow, lidera in industrie, inregistreaza valori de fitness si indicatori cheie de performanta, cum ar fi timpul, puterea, ritmul cardiac (daca se achizitioneaza cureaua de monitorizare a plusului) si distanta pentru fiecare sesiune de antrenament, permitandu-va sa urmariti performantele antrenamentului si sa analizati datele pentru a imbunatati tehnica antrenamentului. Fiecare antrenament este stocat si accesibil din aplicatia dvs., permitand revizuirea tuturor ciclurilor de antrenament anterioare, incurajandu-va sa stabiliti noi obiective de performanta.
Pachetul include instructiuni pentru adaptarea SmartRow-ului la aparatul WaterRower. Timpul de asamblare estimat este de 45 de minute. Unelte suplimentare necesare pentru asamblare: chei Allen de 3/4/5/6 mm si cheie cu soclu. Kitul SmartRow vine cu suport pentru telefon, ca cel din imagini. Dimensiunile ambalajului (L x L x H): 12,5 x 12,5 x 9 cm, greutate: 750g.
*Disponibil pentru toate modelele WaterRower din lemn din seria 3 si seria 4 cu sina dubla si sina mono A1.
* SmartRow este compatibil cu toate curelele de monitorizare a ritmului cardiac Bluetooth, vandute separat.
* SmartRow NU este compatibil cu modelele M1 sau S1.