Stepper Twist Big

Stepper de clasa medie, pentru exercitii versatile, robust si usor de depozitat, computer, reglare a rezistentei, functionare silentioasa.

Compară

792,00 lei TVA inclus

21 în stoc

Compară

Descriere

Stepper-ul inSPORTline Twist Big, cu reglare a rezistentei si functionare silentioasa, ofera posibilitatea de exercitii cu pas lateral, benzi de rezistenta din cauciuc si nivelarea jumatatii din fata, facandu-l perfect pentru tonifierea intregului corp solduri, coapse, abdomen, piept, muschii spatelui, precum si brate. Stepper-ul va permite sa simulati urcarea scarilor in timp ce va usureaza presiunea de pe articulatii. Miscarea de rasucire va va ajuta sa scapati de excesul de grasime din zonele dificile. Veti aprecia, de asemenea, pedalele reglabile si forma compacta usor de depozitat.

MARE pentru capacitatea ta fizica si pentru a te simti grozav in fiecare zi

Clientii nostri confirma faptul ca Stepper-ul inSPORTline Twist Big te va ajuta rapid sa scapi de greutatea acumulata in timpul sarcinii. Toata lumea poate gasi timpul necesar pentru a face miscare 5 minute in fiecare zi, de exemplu in fata televizorului. Tonifierea coapselor si gluteului vor avea un efect benefic asupra mai multor activitati sportive, cum ar fi alergarea, schiul sau patinajul. Miscarea de rasucire va va ajuta sa va tonifiati corpul la forma dorita, astfel incat sa va puteti simti increzatori.


Specificatii tehnice:

  • Computerul afiseaza: timpul, numarul de pasi, calorii arse, scan
  • Inaltimea maxima a utilizatorului: fara limita
  • Limita de greutate utilizator: 100 kg
  • Greutate produs: 9 kg
  • Dimensiuni: L 48 x l 42 x i 21 cm
  • Categoria HC (EN 957) potrivit pentru uz casnic
  • Grupe de muschi antrenate :

width=154