-35,00 lei

Saltea aerobic HMS PREMIUM MFK04

HMS
SKU: 17-44-290

O saltea cu spuma, doua gauri pentru agatare, ferma si antiderapanta. Ideala pentru toate tipurile de exercitii la podea.

Compară

Prețul inițial a fost: 206,00 lei.Prețul curent este: 171,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Salteaua aerobic HMS PREMIUM MFK04 este un produs perfect pentru exercitii. Va functiona bine atat in antrenamentul de forta, cat si in cel de aerobic. Baza antiderapanta a saltelei o impiedica sa alunece. Datorita acestui fapt, antrenamentul dvs. va fi mai confortabil, indiferent de tipul de suprafata pe care va antrenati. Salteaua asigura o absorbtie perfecta a socurilor dintre utilizator si podeaua tare. Salteaua aerobic HMS PREMIUM MFK04 se adapteaza la forma corpului persoanei care se antreneaza, ceea ce o face confortabila in timpul exercitiului. In plus, datorita faptului ca este fabricata din spuma sudata si laminata si acoperita cu PVC, este rezistenta la deformare, asigurantaastfel o mare libertate de antrenament.

Salteaua de antrenament va fi perfecta atat pentru exercitii la domiciliu, cat si la sala. Gaurile practice din saltea va permit sa o atarnati de un cuier de perete.

Salteaua aerobic HMS PREMIUM MFK04 este un element care trebuie sa fie de ne lipsit din orice sala de antrenament.


Specificatii tehnice:

  • Materiale: spuma sudata si laminata si acoperita cu PVC
  • Dimensiuni: l 50 x L 100 x H 1cm
  • Distanta dintre gauri: 38 cm