-2.176,00 lei

Aparat Extensie & Flexie Picioare Body-Solid GCEC-STK

Aparat profesional Body-Solid pentru antrenamentul izolat al picioarelor prin exercitii de extensie si flexie. Cadru robust destinat utilizarii intense, suprafata de protectie rezistenta la zgarieturi, ideal pentru utilizare comerciala precum hoteluri, cluburi, sali de fitness.

Compară

Prețul inițial a fost: 10.882,00 lei.Prețul curent este: 8.706,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Aparatul Extensie &amp Flexie Picioare Body-Solid GCEC-STK este cea mai versatila masana pentru picioare ce efectueaza doua dintre cele mai importante exercitii pentru picioare dintr-o pozitie confortabila. Cele 7 puncte ajustabile maximizeaza intervalul de miscare si izolarea corecta a grupelor musculare.

Cu aparatul Body-Solid GCEC-STK veti intari cvadricepsii, pozitionand picioarele in spatele rolelor de mari dimeniuni, prinzand cu fermitate de manere si ridicand.

Pentru a va antrena musculatura fesiera si coapsele spate, trageti pinul si introduceti elementul de fixare intr-o pozitie confortabila, asezati-va si infasurati picioarele in jurul rolelor mari cu diametrul de 20 cm, apoi apasati in jos pentru a efectua flexii picioare sezand.

Aparatul GCEC-STK este creat pentru a oferi un antrenament intens in timp ce eliminati suprafortarea articulatilor. Designul usor de utilizat face ca efectuarea antrenamentelor sa se desfasoare cu simplitate.

Aparatul Extensie &amp Flexie Picioare Body-Solid GCEC-STK se potriveste perfect atat pentru utilizarea comerciala cat si cea casnica.


Descriere tehnica:

  • Role de mari dimensiuni DuraFirm pentru un antrenament eficient
  • 7 pozitii de ajustare a a spatarulului si picioarelor pentru a se potrivi utilizatorilor de toate staturile
  • Pin usor de manevrat pentru pozitionarea aparatului pentru flexile picioarelor
  • Greutati selectabile de 95 kg
  • Ideal pentru uz comercial dar si casnic
  • Dimensiuni produs: L 136.6 x W 137.4 x H 178.5 cm
  • Dimensiuni pachet: L 96.7 x W 85.5 x H 18.3 cm
  • Greutate: 188.7 kg