Manusi alergare inSPORTline Vilvidero

Manusi cu buzunar pe palma pentru chei sau monede, panou din panza pe degetul mare pentru a-ti sterge sudoarea de pe frunte.

Compară

91,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Aduci cu tine doar cateva articole esentiale (de ex. cheile sau monede) cand iesiti la fuga sau sa faceti sport Atunci Manusile de alergare inSPORTline Vilvidero sunt alegerea potrivita pentru tine. Acestea au un buzunar in palma in care va puteti pastra cheile sau monedele. Panou practic din panza pe degetul mare va permite sa va stergeti sudoarea de pe frunte, care va va fi util in timpul antrenamentelor intense.

Puteti aprecia, de asemenea, un material special pe degetul mare si aratatorul (Smart Touch Technology), care va permite sa utilizati smartphone-ul fara a fi nevoie sa scoateti manusile. Manusile de alergare inSPORTline Vilvidero nu sunt doar manusi de alergare de iarna, ci sunt potrivite si pentru alte activitati in aer liber, cum ar fi patinajul pe gheata.


Specificatii tehnice:

  • Buzunar in palma pentru chei sau monede
  • Ideale pentru activitati sportive in aer liber in timpul ierni
  • Panou din panza pe degetul mare pentru a-ti sterge sudoare de pe frunte
  • Material special pe degetul mare si aratator (Smart Touch Technology) va permite sa folosit telefonul cu manusile pe mana
  • Design minimalist
  • Material: 82% nailon, 18% elastan

Table de marimi:

Cicumferinta palma (cm)

Lungime incheietura(cm)

Lungime totala (cm)

S

18

17

21

M

19

17.5

21.7

L

20

18

22.4

XL

21

18.5

23.1

XXL

22

19

23.8

3XL

23

19.5

24.5