-12,00 lei

Manere Flotari HMS PUB 10

HMS
SKU: 17-45-100

HMS PUB 10 sunt manere de flotari cu un design unic, constructie de calitate, pentru diversificare exercitiilor de flotari.

Compară

Prețul inițial a fost: 91,00 lei.Prețul curent este: 79,00 lei. TVA inclus

2 în stoc

Compară

Descriere

Manerele pentru Flotari HMS PUB 10 a fost concepute pentru persoanele care apreciaza versatilitatea si dimensiunile reduse. Acestea sunt confectionate din materiale de calitate care garanteaza stabilitate si siguranta ridicata.

Manerele pentru Flotari HMS PUB 10 va permita sa efectuati flotari atat traditionale (cu o distantare ingusta sau larga a bratelor), cat si transversale fata de corp, precum si flotari stand in maini. In acelasi timp, forma acestora asigura o pozitionare naturala a mainilor si a incheieturilor in timpul exercitiului.

Pe partea de prindere si pe partea inferioara acestea sunt acoperite cu material antiderapant, ceea ce impiedica pierderea controlului asupra exercitiului. Acest lucru face antrenamentul mai confortabil si mai sigur. In plus, partea de prindere a fost profilata in asa fel incat sa se incadreze perfect in fiecare mana si sa ofere aderenta maxima.


Specificatii tehnice:

  • Dimensiuni: L-20.5 / l-11/ i-11 cm
  • Material: PP
  • Manere antiderapante
  • Greutate produs: 0.61 kg
  • Uz: casnic