-34,00 lei

Gantera Kettlebell HMS KZG8 8kg

HMS
SKU: 17-64-012

Gantera Kettlebell HMS KZG8 de 8kg are un design elegant in forma de clopot si este confectionata din fonta de calitate.

Compară

Prețul inițial a fost: 240,00 lei.Prețul curent este: 206,00 lei. TVA inclus

45 în stoc

Compară

Descriere

Ganterele Kettlebell sunt extrem de versatile si sunt accesoriul perfect pentru antrenamentele de forta. Antrenamentul cu kettlebell intareste muschii, dezvolta coordonarea motorie, crescand totodata masa musculara. Forma lor ergonomica si manerul bine conturat, care se potriveste sigur in mana, asigura siguranta in timpul exercitiilor fizice.

Fundul plat al Ganterei Kettlebell HMS KZG8 8 kg garanteaza un suport stabil, iar gama larga de optiuni de greutate disponibile permite selectarea exacta a greutati potrivite nevoilor utilizatorului.

Kettlebell este un dispozitiv gimnastic cu o aplicatie extrem de larga. Folosind-o, puteti efectua exercitii care implica practic toate grupele musculare.

Avantajul Ganterei Kettlebell HMS KZG8 8 kg este capacitatea de a efectua asa-numitele exercitii cu articulare multipla. De asemenea, activeaza acele parti musculare care sunt adesea trecute cu vederea in timpul antrenamentelor clasice cu greutate.


Specificatii tehnice:

  • Material: fonta
  • Greutate: 8 kg