-23,00 lei

Cercuri hexagonale pentru coordonare HMS SKR06

HMS
SKU: 17-62-103

HMS SKR06 sunt cercuri cu forma de hexagon care se pot conecta in diferite forme pentru exercitii de coordonare acestea sunt fabricate din PP. Setul contine 6 cercuri hexagonale.

Compară

Prețul inițial a fost: 160,00 lei.Prețul curent este: 137,00 lei. TVA inclus

126 în stoc

Compară

Descriere

Cercurile hexagonale pentru coordonare HMS SKR06 va permit sa efectuati multe exercitii pentru a imbunatati viteza, flexibilitatea, reflexele, agilitatea, puterea si coordonarea motorie. Orice configuratie garanteaza o gama larga de posibilitati de exercitiu. Acesta va functiona in orice domeniu de sport ca element suplimentar de antrenament sau ca incalzire inainte de exercitii ulterioare. Pregatirea periodica are, de asemenea, un efect pozitiv asupra stabilitatii si rezistentei articulatiilor. Multumita Cercurilor hexagonale pentru coordonare HMS SKR06, puteti antrena precizia pasilor si in plus, cresteti viteza in mod regulat.

Aceste cercuri isi gasesc aplicarea in orice sport in care viteza si agilitatea joaca un rol important. Folosite in diverse discipline, cum ar fi jocuri in echipa si artele martiale.

Exercitiile cu Cercurile hexagonale pentru coordonare HMS SKR06 nu au limita de varsta, asa ca sunt foarte bune si pentru cei mai tineri pasionati de sport. Acest echipament poate fi utilizat atat de profesionisti, cat si de incepatori.


Specificatii tehnice:

  • Material: PP
  • Dimensiuni: 57 x 50 cm
  • Numarul de cercuri hexagonale: 6