Spalier BenchK 732W, cu bara de tractiune convertibila din otel cu 6 manere si suport pentru spate

SKU: 5903317830856
Compară

6.775,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 732W, cu bara de tractiune convertibila din otel cu 6 manere, bara joasa cu suport pentru spate, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Echipament multifuncțional care economisește spațiu, cu un design inovator și elegant. Va fi util pentru antrenamentul cu greutatea corporală de toate tipurile, fie că este vorba de forță, rezistență, mobilitate sau întindere.Spalierele de perete BenchK se potrivesc perfect într-o locuință modernă, dar respectă și standardele UE de siguranță pentru echipamentele profesionale de gimnastică. Sunt certificate pentru utilizare în instituții publice, inclusiv săli de sport profesionale, centre de antrenament al forțelor armate, hoteluri, școli, spitale și multe altele.
Accesorii:Bară de tracțiune din oțel reglabilă cu 6 prinderi, bară joasa cu suport pentru spateBara de tractiune are cârlige căptușite cu pâslă pentru a preveni marcarea treptelor din lemn. Datorită construcției sale detașabile, bara de tragere poate fi poziționată pe diferite trepte și ajustată la înălțimea utilizatorului. Bara de tragere are șase mânere anti-alunecare, ceea ce permite o gamă largă de tipuri diferite de trageri, precum și exerciții de condiționare a miezului, spatelui și umerilor.Când este rotit cu 90 de grade, poate fi folosit ca suport pentru spate.Cotierele stației cu bară de scufundare și suportul pentru spate sunt realizate din spumă poliuretanică integrală. Acest lucru le garantează durabilitatea, ușurința de curățare și aspectul modern.Atât bara de scufundare, cât și bara de tragere pot fi ajustate la înălțimea utilizatorului sau pot fi îndepărtate complet, dacă este necesar.