Spalier BenchK 723W, cu bara de tractiune, suport spate si banca antrenament

SKU: 5903317830771
Compară

9.325,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 723W, cu bara de tractiune fixa din, bara joasa cu suport spate si banca antrenament, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Stație de antrenament multifuncțională de lux care ocupă mai puțin de 1 metru pătrat din spațiul tău.Spalier de perete multifuncționale BenchK se potrivesc perfect într-o casă modernă, birou, sală de sport, studio de fitness sau yoga, centru de reabilitare, cameră de hotel sau orice altă zonă publică.Acest instrument de exerciții versatil oferă un antrenament complet cu greutatea corporală, cu o gamă largă de opțiuni de exerciții – flexia și extensia coloanei vertebrale, mobilitate articulară, antrenament de forță, condiționare de bază, întindere, picioare, cardio, antrenament TRX și multe altele.BenchK acordă atenție celor mai mici detalii – suduri, mânere sau șuruburi. Totul este făcut pentru a rezista și a fi savurat toată viața.
Accesorii:Bară de tracțiune fixă din oțel cu 6 prinderi, bară joasa cu suport pentru spate, bancă de antrenament.Această bară de tractiune este montată permanent pe partea superioară a barelor de perete. Are 6 mânere anti-alunecare, care vă permit să faceți o gamă largă de tipuri diferite de trageri, precum și exerciții de condiționare a nucleului, spatelui și umerilor.De asemenea, servește grozav pentru a face întinderi ale coloanei vertebrale, mobilitate și antrenament de rezistență, atunci când curelele sau benzile de rezistență sunt atașate de el.Cotierele stației cu bară de scufundare și suportul pentru spate sunt realizate din spumă poliuretanică integrală. Acest lucru le garantează durabilitatea, ușurința de curățare și aspectul modern.Barele joase pot fi ajustate la înălțimea utilizatorului sau îndepărtate complet, dacă este necesar.Bancă de antrenament reversibilă cu scaun suplimentar și patru role de sprijin pentru picioare. Suportul pentru spate, scaunul suplimentar și rolele de susținere a picioarelor sunt realizate în întregime din poliuretan (PU) fără a folosi piele sintetică sau spumă. Banca permite o varietate de exerciții abdominale, variații de apăsare cu mrenă sau exerciții cu gantere.