Spalier BenchK 722W, cu bara de tractiune fixa din otel si suport spate

SKU: 5903317830764
Compară

6.095,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 722W, cu bara de tractiune fixa din otel cu 6 manere si bara joasa cu suport pentru spate, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Stație de antrenament multifuncțională de lux care ocupă mai puțin de 1 metru pătrat din spațiul tău.Spalierele de perete multifuncționale BenchK se potrivesc perfect într-o casă modernă, birou, sală de sport, studio de fitness sau yoga, centru de reabilitare, cameră de hotel sau orice altă zonă publică.Acest instrument de exerciții versatil oferă un antrenament complet cu greutatea corporală, cu o gamă largă de opțiuni de exerciții – flexia și extensia coloanei vertebrale, mobilitate articulară, antrenament de forță, condiționare de bază, întindere, picioare, cardio, antrenament TRX și multe altele.BenchK acordă atenție celor mai mici detalii – suduri, mânere sau șuruburi. Totul este făcut pentru a rezista și a fi savurat toată viața.
Accesorii:Bară de tracțiune fixă din oțel cu 6 prinderi, bară joasa cu suport pentru spate, pentru exercii de abdomen.Această bară de tragere este montată permanent pe partea superioară a barelor de perete. Are 6 mânere anti-alunecare, care vă permit să faceți o gamă largă de tipuri diferite de trageri, precum și exerciții de condiționare a nucleului, spatelui și umerilor.De asemenea, servește grozav pentru a face întinderi ale coloanei vertebrale, mobilitate și antrenament de rezistență, atunci când curelele sau benzile de rezistență sunt atașate de el.Cotele și suportul pentru spate sunt realizate din spumă poliuretanică integrală. Acest lucru le garantează durabilitatea, ușurința de curățare și aspectul modern.Barele joase pot fi ajustate la înălțimea utilizatorului sau îndepărtate complet, dacă este necesar.