Spalier BenchK 721B+A076, cu bara de tractiune fixa din otel si accesorii gimnastica

SKU: 5903317830160
Compară

4.595,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 721B+A076, cu bara de tractiune fixa din otel si accesorii gimnastica, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Stație de antrenament multifuncțională care ocupă mai puțin de 1 metru pătrat (11 picioare pătrate) din spațiul tău.Cu spalierele de perete BenchK există timp pentru orice – pentru a lucra la visele tale și pentru a-ți trăi visele, „timpul meu” și timpul familiei. Barele de perete BenchK sunt concepute pentru a fi tovarășul tău de viață și pentru a se asigura că sănătatea ta este întotdeauna o prioritate.Stația de antrenament multifuncțională se potrivește perfect într-o casă modernă, birou, sală de sport, studio de fitness sau yoga, centru de reabilitare, cameră de hotel sau orice altă zonă publică.Acest instrument de exerciții versatil oferă un antrenament complet cu greutatea corporală, cu o gamă largă de opțiuni de exerciții – flexia și extensia coloanei vertebrale, mobilitate articulară, antrenament de forță, condiționare de bază, întindere, picioare, cardio, antrenament TRX și multe altele.BenchK acordă atenție celor mai mici detalii – suduri, mânere sau șuruburi. Totul este făcut pentru a rezista și a fi savurat toată viața.
Accesorii:Bară de tractiune fixă din oțel cu 6 mânere, accesorii de gimnastică.Această bară de tractiune este montată permanent pe partea superioară a barelor de perete. Are 6 mânere anti-alunecare, care vă permit să faceți o gamă largă de tipuri diferite de trageri, precum și exerciții de condiționare a nucleului, spatelui și umerilor.De asemenea, servește grozav pentru a face întinderi ale coloanei vertebrale, mobilitate și antrenament de rezistență, atunci când curelele sau benzile de rezistență sunt atașate de el.Inelele sunt realizate din placaj de fag și sunt atârnate pe curele negre. Lustruite la perfecțiune, inelele sunt netede și sigure pentru mâini. Curelele sunt echipate cu catarame care permit reglarea rapidă a lungimii, precum și îndepărtarea ușoară. Pe măsură ce copilul crește, inelele pot fi folosite ca o curea TRX.Coarda este încurcată manual în secțiunea superioară într-o formă de buclă și asigurată chiar în partea de jos, eliminând nevoia de elemente metalice și plastice. Poate fi folosit pentru alpinism sau ca leagăn.