Spalier BenchK 233B, cu bara de tractiuni convertibila cu 6 manere si banca antrenament

SKU: 5905090888055
Compară

9.775,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 233B, cu bara de tractiuni convertibila cu 6 manere si banca antrenament, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Spalierele de perete profesionale, concepute cu intenția de a vă economisi timp și spațiu. Realizat cu atenție la detalii și design minimalist elegant, acest echipament multifuncțional se potrivește perfect stilului tău de viață aglomerat. Completează o locuință, un birou sau o instituție publică.Spalierele de perete BenchK se potrivesc perfect într-o locuință modernă, dar respectă și standardele UE de siguranță pentru echipamentele profesionale de gimnastică. Sunt certificate pentru utilizare în instituții publice, inclusiv săli de sport profesionale, centre de antrenament al forțelor armate, hoteluri, școli, spitale și multe altele.Acest instrument de exerciții versatil oferă un antrenament complet cu greutatea corporală, cu o gamă largă de opțiuni de exerciții – flexia și extensia coloanei vertebrale, mobilitate articulară, antrenament de forță, condiționare de bază, întindere, picioare, cardio, antrenament TRX și multe altele.BenchK acordă atenție celor mai mici detalii – suduri, mânere sau șuruburi. Totul este făcut pentru a rezista și a fi savurat toată viața.
Accesorii:Bară de tracțiune din oțel reglabilă cu 6 mânere, care poate fi folosită ca suport pentru spate, bancă de antrenament.Bara de tractiune are cârlige căptușite cu pâslă pentru a preveni marcarea treptelor din lemn. Datorită construcției sale detașabile, bara de tragere poate fi poziționată pe diferite trepte și ajustată la înălțimea utilizatorului. Bara de tractiune are șase mânere anti-alunecare, ceea ce permite o gamă largă de tipuri diferite de trageri, precum și exerciții de condiționare a miezului, spatelui și umerilor.Când este rotit cu 90 de grade, poate fi folosit ca suport pentru spate.Cotierele stației cu bară de scufundare și suportul pentru spate sunt realizate din spumă poliuretanică integrală. Acest lucru le garantează durabilitatea, ușurința de curățare și aspectul modern.Atât bara de scufundare, cât și bara de tractiune pot fi ajustate la înălțimea utilizatorului sau pot fi îndepărtate complet, dacă este necesar.Bancă reversibilă cu scaun suplimentar și patru role de sprijin pentru picioare. Suportul pentru spate, scaunul suplimentar și rolele de susținere a picioarelor sunt realizate în întregime din poliuretan (PU) fără a folosi piele sintetică sau spumă. Banca permite o varietate de exerciții abdominale, variații de apăsare cu mrenă sau exerciții cu gantere.