Spalier BenchK 221B+A076, cu bara de tractiuni fixa cu 6 manere si accesorii

SKU: 5903317830634
Compară

4.375,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 221B+A076, cu bara de tractiuni fixa din otel cu 6 manere si accesorii gimnastica, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Adaptarea scarii suedeze pentru stilul de viață modern. Îmbogățit cu suplimente care vă permit să vă antrenați, să lucrați și să vă distrați. Solid, durabil, economisește spațiu și certificat pentru a fi utilizat în formarea profesională.Spalierele de perete BenchK se potrivesc perfect într-o locuință modernă, dar respectă și standardele UE de siguranță pentru echipamentele profesionale de gimnastică. Sunt certificate pentru utilizare în instituții publice, inclusiv săli de sport profesionale, centre de antrenament al forțelor armate, hoteluri, școli, spitale și multe altele.Acest echipament multifuncțional care economisește spațiu nu este ascuns în spatele camerei. Ajută la menținerea unui corp puternic și flexibil și, cel mai important, a coloanei vertebrale sănătoase, care este o piatră de temelie pentru longevitate și energie ridicată.Pentru cei care cred cu adevărat că îngrijirea sănătății și bunăstării dumneavoastră ar trebui să fie o prioritate.
Accesorii:Bară fixă de tracțiune din oțel cu 6 mânere, inele de gimnastică și o frânghie de cățărat cu leagănAceastă bară de tragere este montată permanent pe partea superioară a barelor de perete. Are 6 mânere anti-alunecare, care vă permit să faceți o gamă largă de tipuri diferite de trageri, precum și exerciții de condiționare a nucleului, spatelui și umerilor.De asemenea, permite efectuarea de intinderi a coloanei vertebrale, antrenament de mobilitate si rezistenta, atunci cand i se ataseaza curele sau benzi de rezistenta.Inelele sunt realizate din placaj de fag și sunt atârnate pe curele negre. Lustruite la perfecțiune, inelele sunt netede și sigure pentru mâini. Curelele sunt echipate cu catarame care permit reglarea rapidă a lungimii, precum și îndepărtarea ușoară. Pe măsură ce copilul crește, inelele pot fi folosite ca o curea TRX.Coarda este încurcată manual în secțiunea superioară într-o formă de buclă și asigurată chiar în partea de jos, eliminând nevoia de elemente metalice și plastice. Poate fi folosit pentru alpinism sau ca leagăn.