Spalier BenchK 221B, cu bara de tractiuni fixa si 6 manere

SKU: 5903317830641
Compară

3.595,00 lei TVA inclus

Compară

Descriere

Spalier BenchK 221B, cu bara de tractiuni fixa din otel si 6 manere, ideal pentru antrenamentul abdomenului, spatelui si bratelor.
Spalierele de perete multifuncționale BenchK vă permit să aveți grijă de sănătatea și fitness-ul dvs. în orice moment, fără a părăsi casa. Proiectat pentru a rezista zeci de ani și pentru a aduce în spațiul dvs. nu doar varietate de exerciții, ci și estetică atemporală. Echilibrul perfect între confort, funcționalitate și aspect.Barele de perete BenchK se potrivesc perfect într-o locuință modernă, dar respectă și standardele UE de siguranță pentru echipamentele profesionale de gimnastică. Sunt certificate pentru utilizare în instituții publice, inclusiv săli de sport profesionale, centre de antrenament al forțelor armate, hoteluri, școli, spitale și multe altele.Acest echipament multifuncțional care economisește spațiu nu este ascuns în spatele camerei. Ajută la menținerea unui corp puternic și flexibil și, cel mai important, a coloanei vertebrale sănătoase, care este o piatră de temelie pentru longevitate și energie ridicată.Pentru cei care cred cu adevărat că îngrijirea sănătății și bunăstării dumneavoastră ar trebui să fie o prioritate.
Accesorii:Bară de tragere fixă din oțel cu 6 manereAceastă bară de tragere este montată permanent pe partea superioară a barelor de perete. Are 6 mânere anti-alunecare, care vă permit să faceți o gamă largă de tipuri diferite de trageri, precum și exerciții de condiționare a nucleului, spatelui și umerilor.De asemenea, servește grozav pentru a face întinderi ale coloanei vertebrale, mobilitate și antrenament de rezistență, atunci când curelele sau benzile de rezistență sunt atașate de el.