-115,00 lei

Disc de balans HMS BSX PRO Negru

HMS
SKU: 17-42-303

Accesoriu universal pentru antrenament, baza plasaic dur pentru stabilitate crescuta, anti-alunecare, potrivit atat pentru incepatori cat si utilizatori avansati, pompa inclusa.

Compară

Prețul inițial a fost: 804,00 lei.Prețul curent este: 689,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Disc de balans HMS BSX PRO Negru este un dispozitiv de gimnastica in forma de minge taiata pe jumatate, folosita pentru echilibrarea corpului. Acesta a fost confectionat din materiale de calitate care asigura durabilitate si confort de utilizare.

Exercitiile cu Disc de balans HMS BSX PRO Negru sunt complementul perfect al antrenamentului standard cu elemente legate de exercitiul echilibru. Drept urmare, utilizatorul poate dezvolta nu numai muschii abdominali, picioarele si bratele, dar mai ales flexibilitatea articulatiilor si forma siluetei corpului. Rotirea mingii cu capul in jos va permite sa va extindeti mai mult antrenamentul cu elemente care imbunatatesc rezistenta umerilor. Antrenamentul cu Disc de balans HMS BSX PRO Negru activeaza eficient muschii posturali, datorita carora utilizatorul nu numai ca isi imbunatateste rezistenta, ci si corecteaza posibilele defecte de postura. Din acest motiv, este un dispozitiv ideal pentru persoanele care duc un stil de viata sedentar. Multe aplicatii pot fi gasite cu usurinta pentru Discul de balans HMS BSX PRO Negru . In plus fata de antrenamentul gimnastic si aerobic tipic, functioneaza foarte bine si in tratamentul si terapia persoanelor cu diverse dizabilitati. Acest lucru este ajutat de structura speciala a invelisului exterior al mingii, datorita careia nu aluneca pe suprafate. Il recomandam tuturor celor care doresc sa aiba grija de sanatatea lor intr-un mod placut, fara a pleca de acasa.


Specificatii tehnice:

  • Material minge: PVC
  • Material baza: ABS
  • Diametru: 62 cm
  • Inaltime: 25 cm
  • Greutatea maxima suportata: 250 kg
  • Uz: casnic si comercial