-218,00 lei

Cutia Pliometrica Moale HMS PREMIUM PYB01

HMS
SKU: 17-62-108

HMS PREMIUM PYB01 este o cutie pliometrica, confectionata din EPE si PVC care se foloseste in exercitile functionale. Acesta are 3 inaltimi diferite: 75, 60, 50 cm care va permite sa lucrati diferite grupe musculare.

Compară

Prețul inițial a fost: 1.597,00 lei.Prețul curent este: 1.379,00 lei. TVA inclus

42 în stoc

Compară

Descriere

Cutia Pliometrica Moale HMS PREMIUM PYB01 este fabricat din materiale durabile care o fac solida dar in acelasi timp, suficient de moale pe exterior pentru a proteja utilizatorul de eventualele vatamari cauzate de un impact. Prin intoarcerea cutii, obtinem trei inaltimi diferite si in acelasi timp, o suprafata de antrenament diferita. Cutia poate rezista chiar si la cele mai intense antrenamente, este, de asemenea, rezistenta la transpiratie si umiditate.

Principala aplicatie a cutiilor pliometrice, asa cum sugereaza si numele, a fost si este antrenamentul pliometric. Scopul acestui antrenament este de a creste forta musculara si astfel veti creste posibilitatile de antrenament. Acest antrenament poate fi folosit in orice sport care necesita viteza, agilitate si reflexe. Desigur cutia pote fi folosita si pentru multe alte exercitii care nu au legatura cu pliometria.

Cutiile pliometrice au devenit un dispozitiv permanent in salile de antrenament, sali de sport si acasa. Foarte des, planurile de antrenament includ exercitii pentru diferite parti musculare, efectuate cu utilizarea lor. Acest fapt nu ar trebui sa fie o surpriza, deoarece numarul de utilizari pentru cutii este nesfarsit.


Specificatii tehnice:

  • Material: EPE, PVC
  • Dimensiuni: 75 x 60 x 50 cm
  • Greutate maxima suportata: 150 kg
  • Greutate produs: 5 kg