Cronometru de gimnastica inSPORTline CF20

SKU: 23518

Cronometru de gimnastica cu o varietate de functii, format de timp de 12/24 ore, luminozitate/sonoritate reglabila si 7 moduri diferite.

Compară

551,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Cronometrul Gym Timer inSPORTline CF20 este o parte integranta a antrenamentelor de grup, in special a celor care au loc in sala de sport. Acesta permite tuturor sa urmareasca cat timp a mai ramas din antrenament. Acest cronometru mare arata timpul scurs sau timpul ramas si este usor de citit de la distanta. Cu ajutorul telecomenzii, puteti comuta intre formatele de timp de 12 si 24 de ore si puteti alege unul dintre cele opt moduri diferite. Acesta ofera toate modurile standard, inclusiv ceas, cronometru, numaratoare inversa, numaratoare inversa sau cronometru cu intervale. S-ar putea sa apreciati, de asemenea, modul Fight Gone Bad (FGB) sau cronometrul Tabata.

FGB este un program provocator, de 15 minute, care simuleaza un meci de arte martiale mixte – cinci minute de munca urmate de un minut de odihna. Tabata este un tip de antrenament HIIT care urmareste sa produca cele mai multe beneficii intr-un timp scurt. Pentru fiecare exercitiu, faceti opt runde de 20 de secunde de exercitii intense, urmate de 10 secunde de odihna. In afara de numaratoarea inversa a timpului, cronometrul are un semnal sonor care va va avertiza cu un bip atunci cand incepe/se termina antrenamentul. De asemenea, puteti seta un cronometru de 10 secunde sau puteti regla luminozitatea si sunetul (5 niveluri). Cu cronometrul Gym Timer inSPORTline CF20, veti avea intotdeauna controlul asupra antrenamentului dumneavoastra.


Descriere tehnica:

Cronometru de gimnastica
Ideal pentru sali de sport si cluburi
Usor de citit de la distanta
Functii utile pentru diferite tipuri de antrenament:
Cronometru cu numaratoare inversa
Cronometru de intervale
Cronometru
Ceas
Lupta a mers prost
Tabata
Notificari sonore
Sunet reglabil – poate fi, de asemenea, dezactivat complet
Luminozitatea reglabila a afisajului (5 niveluri)
Telecomanda cu baterii (2 baterii AAA – NU sunt incluse)
Afisaj: LED de 1,8 cu 6 cifre
Lungime: 31 cm
Inaltime: 10 cm
Latime: 5 cm
Greutate: 705 g