Saltea pliabila 2400×1200 mm Negru, HMS Premium MGS01

SKU: 23514

Indiferent de sportul practicat, exercitiile efectuate culcat sau intr-o pozitie sprijinita pot fi problematice daca nu se foloseste salteaua sau salteaua corecta. Exista chiar si un risc de ranire.

Compară

1.333,00 lei TVA inclus

21 în stoc

Compară

Descriere

Marca HMS PREMIUM vine in ajutor cu salteaua sa pliabila. MGS01 are o grosime de 5 cm, datorita careia izoleaza perfect corpul de sol, oferindu-va in acelasi timp un confort ideal in timpul utilizarii. Aceasta solutie face ca salteaua sa fie potrivita pentru toate disciplinele si exercitiile sportive. Antrenament de forta, arte martiale, sporturi de echipa, precum si yoga si exercitii de relaxare. Fiecare atlet va aprecia beneficiile exercitiilor fizice pe MGS01. Dimensiunile saltelei vor permite chiar si pentru doua persoane sa faca exercitii libere in acelasi timp, avand dimensiunea de 240 cm si are o latime de 120 cm. Ca si cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, sistemul Velcro cu care este echipat produsul va permite sa conectati saltelele intre ele, facand zona de exercitii si mai mare.

Atunci cand este pliat, MGS01 ocupa foarte putin spatiu, astfel incat antrenamentul acasa nu va fi o problema. Acesta este format din patru segmente, conectate permanent intre ele. Desfasurarea si plierea acestuia dupa un antrenament dureaza cateva secunde. Pentru a facilita si mai mult utilizarea saltelei, aceasta a fost echipata cu manere speciale pentru transport. Acest lucru va va permite sa il luati cu dvs. in orice loc si sa va efectuati antrenamentul in orice conditii.

MGS01, a fost realizat din materiale foarte durabile. Invelisul exterior al saltelei este impermeabil si foarte usor de curatat. De asemenea, blocheaza patrunderea umezelii in partea sa interioara. In plus, structura sa este antiderapanta pentru a maximiza siguranta si confortul.

MGS01 HMS PREMIUM este partenerul perfect pentru orice antrenament.


Specificatii tehnice:

Material: PVC, EPE
Dimensiuni dupa desfasurare:
Lungime: 238 cm
Latime: 119 cm
Grosime: 5 cm
Dimensiuni atunci cand este pliata:
Lungime: 59,5 cm
Latime: 119 cm
Inaltime: 20 cm
Numarul de segmente: 4
Manere de transport: da
Latimea velcro: 5 cm
Greutatea produsului: 5,65 kg

Utilizare: uz casnic