-2.329,00 lei

Bicicleta recumbent inSPORTline Gemini R200

Bicicleta recumbent profesionala, cu generator electric incorporat, afisaj usor de citit, scaun confortabil si un numar mare de programe.

Compară

Prețul inițial a fost: 11.648,00 lei.Prețul curent este: 9.319,00 lei. TVA inclus

21 în stoc

Compară

Descriere

Bicicleta Recumbent inSPORTline Gemini R200 este un aparat profesional potrivit pentru orice centru de fitness. Cadrul sau robust asigura stabilitatea si permite o limita de greutate a utilizatorului de 140 kg. Pe langa reglarea de rezistenta complet electronica, puteti aprecia si cele 26 de programe: 12 programe presetate, 4 programe de utilizator, 4 programe HRC (rezistenta se ajusteaza in functie de ritmul cardiac), 3 programe tinta, un program WATT, un program de recuperare si un mod manual (pe care il puteti seta pentru a se potrivi nevoilor dvs.). Bicicleta Recumbent inSPORTline Gemini R200 are un afisaj usor de citit care prezinta toate informatiile importante, cum ar fi caloriile arse, viteza, rotatiile pe minut, distanta, performanta (WATT) si nivelul de rezistenta. Pe partea din spate a computerului, puteti gasi un port USB si doua mufe audio (atunci cand doriti sa faceti exercitii cu si sa ascultati muzica cu castile sau daca nu direct pe difuzoarele integrate). Bicicleta Recumbent inSPORTline Gemini R200 are in plus un scaun confortabil si reglabil, manere cu senzori de ritm cardiac incorporati si butoane de control, un suport pentru tableta si un suport pentru sticle de apa. Langa panoul de control, exista alte doua ghidoane care va vor ajuta sa urcati/coborati cu usurinta de pe aceasta. Pe langa toate cele mentionate mai sus acesta mai are roti de transport si un sistem pentru a compensare podeaua neuniforma.

Deoarece Bicicleta Recumbent inSPORTline Gemini R200 are un generator de energie incorporat cu o baterie (sau puteti utiliza cablul de alimentare), nu este necesar sa fie conectat la o sursa de energie – toata energia necesara este creata de exercitiu. Chiar nu este nevoie de cabluri de alimentare si/sau prelungitoare. Deoarece economisesti energie, este ecologic. Bateria nu trebuie lasata descarcata mai mult de 30 de zile. Acesta trebuie incarcat de generator cel putin o data pe luna. Ciclul de incarcare este de 6 ore.


Functii cheie:

  • Bicicleta profesionala cu structura robusta
  • Generator electric incorporat
  • Nu solicita spatele si incheieturile
  • Numar mare de programe, ecran usor de citit
  • Suport pentru tableta, suport sticla de apa
  • Port USB si 2 intrari audio (atunci cand doriti sa faceti exercitii cu si sa ascultati muzica cu castile sau daca nu direct pe difuzoarele integrate)
  • Design elegant
  • Program WATT : mareste sau scade rezistenta, astfel incat utilizatorul sa realizeze performanta setata (de exemplu, creste rezistenta la reducerea pedalarii)
  • Program HRC: poate creste sau reduce rezistenta pentru a va mentine ritmul cardiac in zona optima a ritmului cardiac
  • Computerul afiseaza: numarul de calorii arse, viteza, rotatii pe minut, distanta, WATT, nivelul de rezistenta

Specificatii tehnice:

Greutate volanta

8.1 kg

Controlul rezistentei

Electronic

Nivele de rezistenta

16

Sistem de franare

Magnetic

Relanti

Da

Numar de programe

26

Programe presetate

12

Programe utilizator

4

Program HRC

Da

Program WATT

Da

Mod manual

Da

Senzori de puls

Da

Suport tableta

Da

Suport sticla de apa

Da

Receptor curea de piept

Da

Curea de piept inclusa

Nu

Roti de transport

Da

Sistem compensare podea inegala

Da

Intrare audio

Da

Pliabila

Nu

Dimensiuni

L176 x l 59.3 x i 125.5 cm

Inaltimea max. utilizator

205 cm

Limita greutate utilizator

140 kg

Greutate produs

68 kg

Alimentare

generator electric, cablu de alimentare

Categoria

SA (EN 957)

Uz

Comercial, club, casnic