-16.354,00 lei

Bicicleta fitness premium, otel, Ciclotte

Compară

Prețul inițial a fost: 81.772,00 lei.Prețul curent este: 65.418,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Bicicleta fitness Ciclotte este rezultatul unei cercetari estetice inspirata de ergonomie si esentialitate, fiind realizata din materiale de inalta calitate, cum ar fi otelul si fibrele de carbon. Forma circulara iconica si utilizarea carbonului exprima vocatia sportiva puternica a bicicletei, care este dezvaluita in timpul fiecarei sesiuni de antrenament. Cadrul este conceput pentru a se adapta la cele 5 pozitii de rotire. Transmisia inovatoare a multiplicatorului de rotatie si sistemul rotii exterioare fac exercitiul unic, replicand fidel senzatia de a merge cu bicicleta pe sosea. Rezistenta se obtine cu un sistem electromagnetic sofisticat controlat de la distanta prin Bluetooth. Aceasta bicicleta fitness de lux cu design exclusivist este un excelent echipament de fitness, obiect de decor pentru interiorul caselor, de la camere de zi la dormitoare si bai unice, apartamente de hotel si iahturi.
Caracteristici:

Designer: Luca Schieppati
Companie de productie: Multi-Design Srl
Materiale: otel si fibra de carbon
Prelucrare: mecanic controlat numeric pentru toate componentele mecanice, aplicare manuala si presare in autoclava pentru toate componentele compozite, pictura manuala pentru cadru
Dimensiuni: 111 x 49 x 111 cm
Greutate: 55 kg
Culoare: antracit
Transmisie cu rotatie multiplex si sistem de rezistenta electromagnetica
Scaun reglabil pe inaltime si grad (pas: 15 mm, cursa totala: 21 cm)
10 niveluri de rezistenta reglabile prin telecomanda / aplicatie prin Bluetooth
Volanta: 10 Kg
Certificari: UE / SUA / China
Greutatea maxima a utilizatorului: 118 kg
Brand: Ciclotte

Integrarea dispozitivelor mobile
Puteti achizitiona separat un kit special format dintr-un suport pentru smartphone-uri si tablete si un cip electronic care a fost conceput pentru a conecta bicicleta la orice dispozitiv mobil prin Bluetooth. Integrarea dispozitivului mobil ofera numeroase posibilitati de divertisment in timp ce pedalati. Cu ajutorul acestui kit va bucurati de video, muzica si simulare de strada prin intermediul aplicatiei Kinomap APP. Kinomap va permite sa monitorizati parametrii antrenamentelor, sa concurati cu prietenii si sa calatoriti pe cele mai frumoase rute din lume.